Iata 20 de lucruri inedite si interesante pe care, poate, nu le stiai despre corpul feminin:

11. Sunt putine femeile care au sanii de exact aceleasi dimensiuni. Cele mai multe femei au un san usor mai mare decat celalalt, iar diferenta este aproape inobservabila.

12. Gatul unei femei este mai flexibil decat gatul unui barbat. Un alt fapt interesant este si faptul ca atunci cand strigi o femeie, aceasta isi intoarce doar capul, in timp ce un barbat isi intoarce intreg corpul.

13. Femeile sunt mai predispuse sa simta anxietatea decat barbatii si acest fapt se datoreaza nivelurilor mari de progesteron, cortizol si estradiol.

14. Corpul femeilor arde caloriile mai greu decat corpul barbatilor, aproximativ 50 de calorii pe zi.

15. Desi corpul femeilor are mai multi receptori ai durerii decat corpul barbatilor si resimt durerea mai intens decat barbatii, acestea au un prag mai mare de toleranta a durerii datorita estrogenului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri