E dreptul fiecaruia de a face ce vrea cu trupul, amintirile sau viata sa si sa ma scuze cei mai destupati la minte daca pentru mine vanzarea trupului pe bani echivaleaza, cel putin din punct de vedere al sensului, cu prostitutia. Cum de nu se oripileaza nimeni la auzul stirii ca inca o tanara domnisoara isi vinde virginitatea online, cum de nimeni nu se indoieste ca este perfect legal acest lucru, cum de toata lumea considera ca nu e nimic imoral in asta, cum de nu este considerat la fel de degradant ca cea mai veche meserie din lume?

Si daca totusi pretul frumusetii nu este atat de ridicat caci o au din ce in ce mai multi oameni pe bani mai putin verzi decat apele statute, atunci macar, in locul milioanelor, sa te multumesti cu miile de Euro. Inteligenta e mai pretioasa decat orice, dar pe o farama de creier nu poti obtine atatia bani cat ai scoate de pe un trup neatins inca sau de pe urma unui himen intact. Ma indoiesc ca mi-am strigat vreodata virginitatea sau lipsa ei mai departe de un cerc restrans de prietene intime si de suflet. In nici un caz vestea nu a traversat oceanul, trecand in al saptelea continent al lumii si in niciun caz nu m-ar fi tentat ca toti cunoscutii si necunoscutii, ciudatii si normalii de pe internet sa-si dea cu parerea de veridicitatea sau de falsitatea sustinerilor mele.

Intr-adevar, e dreptul fiecaruia de a face ce vrea cu trupul, amintirile sau viata sa si sa ma scuze cei mai destupati la minte daca pentru mine vanzarea trupului pe bani echivaleaza, cel putin din punct de vedere al sensului, cu prostitutia. Cum de nu se oripileaza nimeni la auzul stirii ca inca o tanara domnisoara isi vinde virginitatea online, cum de nimeni nu se indoieste ca este perfect legal acest lucru, cum de toata lumea considera ca nu e nimic imoral in asta, cum de nu este considerat la fel de degradant ca cea mai veche meserie din lume? Chiar nu as stii ce sa raspund.

Orice persoana de sex feminin trecuta de ceva timp de varsta copilariei stie, cel putin din auzite, din vazute in reviste, TV si internet ce inseamna sex, orgasm, virginitate sau protectie. Traim in alte vremuri si nu trebuie sa am 100 de ani ca sa afirm asta. Stiu ca nu mai este ca pe vremea bunicii si ca invatamintele ei nu sunt doar demodate, ci aberante. Nu as recomanda niciunei femei sa se casatoreasca cu un barbat inainte de a avea o relatie in adevaratul sens al cuvantului sau inainte de a fi suficient de matura pentru a stii ce asteptari si pretentii are de la un barbat. E normal ca orice femeie sa-si doreasca dragoste, afectiune, tandrete si intelegere si sex. La urma urmei, actul sexual este modalitatea prin care iti demonstrezi iubirea.

Se infioara carnea pe mine si inima mi se face punga numai cand ma gandesc ca fetita mea, peste ani, ar putea sa devina femeie, amintindu-si ca "prima data" a fost contracost, un one night stand pe bani. Ce iubire, naivitate, teama, speranta, abandonare de sine, uitare de tot, tinere de minte pe viata? Fuse, se intamplase, se platise. In afara banilor, ce se obtine din asta? Da, uitasem. Pierderea virginitatii... Fata mea, nu...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri