Marc Chernoff: 20 de afirmatii puternice pentru a ne antrena mintea sa construiasca lucruri pozitive in prezent

12 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 6 share-uri

20 de afirmatii pozitive pe care sa ni le spunem in fiecare zi anul acesta, de la unul dintre cei mai de succes coachi de dezvoltare personala! Ne vor ajuta sa ne antrenam mintea in a construi lucruri bune in exteriorul si prezentul nostru.

6. Nu o sa ma las prins intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. O sa privesc in schimb catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

7. Nu sunt un produs al circumstantelor mele. Sunt un produs al deciziilor mele. Este despre a nu-mi lasa frica sa imi decida viitorul.

8. O sa ma pun pe picioare. Iar si iar. Cu cat mai repede imi revin din probleme, cu atat mai repede o sa ajung catre ce ma indrept in viata.

9. Urmatorul meu pas in directia potrivita nu trebuie sa fie un pas mare.

10. Rabdarea este o expresie autentica a increderii, a acceptarii, a pacii si a credintei in propriile abilitati. Este un semn de putere. O sa-l practic.

11. Cand descopar ca nu am timp pentru ce conteaza, o sa ma opresc din a face lucruri care nu conteaza.

12. Pot sa simt intotdeauna puterea autentica, pozitiva care curge din decizia mea de a ma ridica deasupra dramei neinsemnate si a acelor lucruri care imi distrag atentia si care nu conteaza oricum.

13. In loc sa ma enervez, o sa invat lectia. In loc de invidie, o sa simt admiratie. In loc de ingrijorare, o sa actionez pozitiv. In loc de indoiala, o sa am credinta.

14. Cu cat simt mai mult timp pacea, cu atat devin mai puternic. Pacea in interior duce la progres adevarat si plin de semnificatie in exterior.

15. Nu este nimic egoist in a te ingriji de propria persoana si in a te iubi. Nu pot darui ce nu am. Cand imi voi imbogati propria viata, voi darui viata si altora.

16. Daca iarba pare mai verde de partea cealalta, este pur si simplu modalitatea vietii de a-mi aminti sa ud iarba pe care ma aflu.

17. De acum incolo voi fi prea ocupat sa imi ud propria iarba ca sa observ ca a ta este mai verde.

18. O sa ma concentrez pe a-mi imbunatati propria persoana, nu pe a gandi ca sunt mai bun.

19. O sa practic recunostinta, chiar si in mijlocul frustrarii si al disperarii, ca sa pot vedea mai bine posibilitatile pozitive din jurul meu.

20. Fericirea nu incepe cand “aceasta, aceea sau celalalt lucru” este rezolvat. Fericirea este ceea ce se intampla acum, cand profit cat mai mult de ceea ce am.

Sursa: www.marcandangel.com

Foto homepage: Sergey Nivens / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri