Daca nu ai avut pana acum o noapte dintre ani memorabila, este momentul sa iei lucrurile in propriile maini si sa treci la carma distractiei.

Exista sute de restaurante si cluburi care iti promit ca vei petrece Revelionul intr-un decor select, la o masa festiva si alaturi de zeci de alte persoane puse pe distractie. Insa cele mai frumoase seri sunt cele petrecute in compania prietenilor si familiei, iar seara dintre ani poate fi una de neuitat si daca organizezi o petrecere la tine acasa, cu un buget foarte mic, care sa nu iti lase o gaura neagra in buzunar chiar la inceput de an.

Organizarea unei petreceri ca la carte suna complicat, dar poate fi si floare la ureche, daca te pregatesti din timp si stii de unde sa iti faci cumparaturile, astfel incat sa le oferi apropiatilor un meniu delicios, activitati distractive si niste bauturi care sa intretina conversatiile.

Cum gasesti bautura la cel mai mic pret

Toti invitatii tai vor vrea sa se destinda cu un cocktail si sa ciocneasca un pahar de sampanie la cumpana dintre ani. Trebuie, in primul rand, sa stabilesti lista de persoane pe care le inviti si sa faci inventarul bauturii. Domnii vor vrea, probabil, sa se intretina cu un pahar de whisky cu gheata, in timp ce prietenele tale vor prefera niste cocktailuri care sa arate apetisant. Poti organiza un loc in care fiecare sa isi prepare bautura preferata: vei avea nevoie de un set de cocktailuri, cateva siropuri, mai multe tipuri de bauturi si ustensile, gheata si lamai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Pentru miezul noptii, asigura-te ca ai luat o sampanie de calitate, cu care sa sarbatoriti intrarea in noul an. Probabil nu stiai ca este mult mai ieftin sa comanzi bautura online si sa profiti de preturile mult mai mici ca in supermarketuri. In plus, ce nu consumi poti returna dupa petrecere, astfel incat sa nu cheltui niciun leu fara rost. Dupa cum vezi pe site-ul de mai sus, ofertele sunt numeroase si gasesti chiar si acele bauturi rare, pe care nu le vezi in toate magazinele si care ar putea face deliciul invitatilor tai.

Cum intretii o atmosfera de distractie molipsitoare

Cel mai mare cosmar al oricarei gazde este ca invitatii sa se plictiseasca sau sa ramana cu o impresie proasta despre ospitalitatea ei. Este important ca toata lumea sa se simta bine, asa ca asigura-te ca ai pregatita o muzica de atmosfera, pe placul tuturor, cateva filme de sezon, dar si cateva jocuri sau activitati care sa sparga gheata si sa va amuze. Pregateste coifuri colorate, confetti si un aparat foto care sa scoata instantanee memorabile, pe care fiecare sa le poata lua apoi acasa, ca amintire. Nu uita sa te asiguri din timp ca statia audio functioneaza cum trebuie si ca ai toate cablurile necesare pentru a-ti conecta laptopul sau DVD playerul la televizor, ca sa nu pierzi timp scotocind prin dulapuri chiar cand se strang invitatii.

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Care sunt cele mai bune gustari pe care le poti pregati acasa

In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, poti incerca sa pregatesti niste gustari gourmet, mai ales daca ai talent in bucatarie. Foarte populare sunt celebrele tapas, care sunt usor de preparat si vor fi un aperitiv special care sa le tina tuturor de foame pana cand e gata felul principal. Poti incerca traditionala friptura la cuptor, cu garnitura de cartofi gratinati sau legume la gratar, pentru felul principal, sau pui la rotisor cu piure de cartofi, mazare si sfecla.

Foarte apreciat va fi si un platou de branzeturi servite cu fructe si cate un pahar de vin. Nu uita sa iei si niste snacksuri dulci si sarate, pe care sa le tii in permanenta pe masa din living, astfel incat toata lumea sa se serveasca dupa bunul plac, scrie Eligiblemagazine.com.

Pentru desert, un tort festiv cu fructe sau ciocolata le va lua ochii tuturor. Il poti prepara chiar tu, acasa, sau poti comanda de la o cofetarie cu laborator propriu, astfel incat sa te asiguri ca gustul este cel perfect, iar ingredientele folosite sunt proaspete si de calitate.

Îți doresc timp… Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Retine ca organizarea unei astfel de petreceri nu va fi deloc complicata daca te apuci de pe acum. Nu numai ca vei avea mai mult control asupra felului in care se va desfasura seara, dar vei reusi si sa salvezi foarte multi bani, fara sa sacrifici distractia.


Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Andresr


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri