Daca iti doresti ca viata sa ti se schimbe in bine, orice lucru mic conteaza. Iata ce poti face pentru a nu mai lasa nimic pe maine:

Sta in natura umana sa amanam unele lucruri din cand in cand, insa, atunci cand faci acest lucru tot mai des, ajungi la concluzia ca, de fapt, ai mai putin timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

Nu este vorba despre lene si nici despre dezinteres. Amanam sarcinile pe care nu vrem sa le facem, pe cele care ne plictisesc, ni se par prea dificile sau pe cele care ne pun fata in fata cu lucruri pe care nu suntem inca pregatite sa le acceptam. De la schimbarea unui job care nu te mai implineste, pana la banalele treburi gospodaresti, gasim intotdeauna scuza perfecta pentru a le amana: nu avem timp, nu este momentul potrivit sau suntem prea obosite. Insa, daca iti doresti ca viata sa ti se schimbe in bine, orice lucru mic conteaza. Iata ce poti face pentru a nu mai lasa nimic pe maine:

Rezolva treburile din casa in doi timpi si trei miscari

O casa curata si un dulap organizat te vor face instantaneu sa te simti mai confortabil si mai relaxata, fara sa stai cu grija ca ai lasat treburi neterminate sau ca ai putea avea invitati pe nepusa masa si vei lasa o impresie gresita. Acum ai la dispozitie numeroase ajutoare pentru a scapa de aceste sarcini cat mai rapid. Ia de exemplu acest aparat indispensbil unei femei ocupate, care te ajuta sa iti organizezi timpul dupa bunul plac si sa arati mereu impecabil. Nu-i asa ca este una dintre sarcinile pe care si tu le amani pana in ultimul moment? Nu ezita sa te folosesti de toate avantajele pe care ti le pune la dispozitie tehnologia moderna pentru a capata mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cand este momentul potrivit sa iei deciziile majore in viata

Schimbarea locului de munca, a locuintei, alegerea unui partener de viata sau decizia de a face un copil sunt unele dintre cele mai importante hotarari pe care le vei lua. Cand te gandesti la aceste lucruri, trebuie sa fii cu mintea limpede si sa analizezi lucrurile in mod rational, fara sa lasi teama de necunoscut sau prejudecatile sa iti influenteze deciziile. Daca te simti pregatita sa faci un pas inainte in cariera, nu mai bate pasul pe loc. Daca ai gasit persoana cu care vrei sa iti petreci viata, nu mai pune la indoiala toate lucrurile marunte sau detaliile nesemnificative. Propune-ti sa refuzi de acum incolo sa mai tii cont de parerile celor din jur si sa faci mereu ce crezi tu ca e mai bine pentru tine. Vei fi mai impacata cu alegerile tale si vei capata incredere in propriile forte.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Un sondaj in cadrul caruia oamenii au fost intrebati ce regreta cel mai mult in viata a avut raspunsuri surprizatoare. Esecurile in relatiile cu persoana iubita, faptul ca nu au facut copii la timpul potrivit, relatiile reci cu parintii, renuntarea la studii, deciziile de cariera, faptul ca nu au petrecut suficient timp cu cei dragi si lipsa preocuparii pentru propria sanatate sunt primele lucruri care le-au venit in minte participantilor la studiu si pot fi lectii pretioase de viata pentru oricine.

Lucrurile care tin de sanatatea ta trebuie sa fie mereu prioritati

Nu mergi la medic decat atunci cand te supara ceva, desi stii ca ar trebui sa faci un set de analize si controale anual. Invatam cat de importanta este sanatatea abia atunci cand ne simtim rau. De aceea, vizitele la medic ar trebui sa fie pe lista ta de prioritati, mai ales ca nu iti rapesc mult timp si le efectuezi rar.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Si pentru ca tot vorbim de sanatate, de cate ori ti-ai propus sa incepi sa te duci la sala, dar nu ai mai facut-o? Sportul este o modalitate excelenta de a-ti recapata tonusul, buna dispozitie, de a combate insomniile sau depresia. E drept, inceputul este mai greu, insa, daca iei in considerare cat de bine te vei simti dupa cateva saptamani, iti dai seama ca este momentul sa iti impachetezi echipamentul si sa iti iei cel putin jumatate de ora pe zi pentru a face putina miscare.


Tu ce lucruri amani cel mai des? Cum crezi ca ti s-ar schimba viata daca nu le-ai mai evita?


Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Nadino


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri