Aceste lucruri au puterea sa-ti aduca sentimente pe care nu le-ai mai trait de mult timp:

Cand intri in rutina si viata pare ca se deruleaza la fel in fiecare zi, este cazul sa iei atitudine si sa preiei tu controlul. Daca se spune ca adevarata fericire sta in lucrurile simple, atunci nu ai nevoie de mult pentru a-ti recapata pofta de viata. Trebuie doar sa fii dispusa sa inveti cateva lucruri, sa fii perseverenta, dar mai ales sa iti faci curaj sa iesi din zona de confort si sa incerci lucruri noi:

Lucrurile spontane sunt cele pe care ti le amintesti toata viata

Bineinteles ca vacantele planificate din timp, in care iti organizezi meticulos cum vei petrece fiecare zi, iti faci itinerariul si bagajul din timp au un farmec aparte, pentru ca ai timp sa te pregatesti si sa anticipezi momentele de relaxare. Insa plecarile spontane, fie si pentru un weekend la munte, sunt cele care te umplu imediat de entuziasm si pe care ti le amintesti cu cea mai mare placere. Cand simti nevoia sa te deconectezi de stres si de probleme sau pur si simplu vrei sa iei o pauza, ia-ti liber intr-o zi de vineri si pleaca intr-un city break pentru un weekend prelungit. Nu e nevoie sa ai bani pusi deoparte, mai ales cand vezi ca exista astfel de credite rapide, care iti permit sa fii cat de spontana vrei, fara sa-ti mai faci griji pentru bugetul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Invata de la copii sa te bucuri de lucrurile marunte

Ai vazut vreodata bucuria de pe chipul unui copil pe care mama il lasa sa sara prin baltoacele din parc? Asa arata adevarata fericire. Nu e nevoie sa-ti pui cizmele de cauciuc si sa pleci la plimbare, in cautare de balti, dar ai de invatat ceva din atitudinea copiilor. Cand a fost ultima data cand te-ai bucurat de o zi cu soare? Ia-ti o carte si citeste-o pe o bancuta din parc, plimba-te prin ploaie si opreste-te apoi sa bei un ceai fierbinte si aromat in locul tau preferat din oras sau prepara-ti un desert in timp ce fredonezi piesele tale preferate. Cand trebuie sa ai grija de familie, sa platesti facturi, sa mergi la serviciu si sa iti construiesti o cariera, este normal sa te simti coplesita din cand in cand. De aceea, trebuie sa stii ca momentele petrecute cu tine sunt benefice atat pentru a-ti pune ordine in ganduri, cat si pentru a-ti recapata energia.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Redescopera adrenalina aventurilor nebunesti

Momentele incarcate de adrenalina ne fac sa simtim ca traim cu adevarat si ne scot din rutina zilnica. Poate te-ai intrebat dintotdeauna cum este sa sari cu parasuta sau cu parapanta, dar nu ti-ai facut curaj pana acum sa incerci. Sau poate iti placea sa faci trasee pe munte, dar nu ai reusit niciodata sa cuceresti un varf anume. Astfel de activitati iti pun sangele in miscare, dar mai ales iti redau increderea in tine si iti confirma ca nu e niciodata prea tarziu sa faci lucrurile la care ai visat in secret. Dar daca numai gandul ca vei sari din avion cu parasuta iti provoaca senzatii de vertij si nici nu te mai simti in forma pentru a urca pana la mii de metri altitudine, poti oricand sa mergi cu prietenii la o cursa de karting si sa prinzi gustul senzatiilor pe care le au pilotii de Formula 1. In plus, vei avea ce sa le povestesti colegilor de munca si prietenilor, astfel incat sa ii lasi cu gura cascata de uimire si curiozitate, scrie LifeHack.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Descopera-ti un nou hobby

Nu trebuie sa ai in plan sa devii pianista profesionista pentru a invata cateva acorduri la pian, la fel cum nu e nevoie sa iti expui operele la o galerie pentru a te bucura de pictura sau desen. Cu siguranta ai hobby-uri despre care ti-ar placea sa afli mai multe sau unele pe care le-ai abandonat din lipsa de timp. Lectiile de dans sunt o modalitate excelenta pentru a mai face miscare si a scapa de stres, in timp ce la un curs de gatit iti poti face noi cunostinte si poti invata trucuri culinare cu care sa iti surprinzi toata familia. S-ar putea sa iti descoperi talente nebanuite, iar acel sentiment de implinire pe care il ai cand ai succes si faci bine un lucru este greu de inlocuit.

Resusciteaza relatia de cuplu cu o idee simpla

Esti de mult timp cu partenerul tau de cuplu si simti ca a disparut pasiunea de odinioara, chiar daca v-ati intemeiat o familie si faceti echipa buna impreuna? Orice cuplu trece printr-o astfel de perioada, insa depinde doar de voi sa mentineti relatia vie. O zi pe luna rezervata doar voua, in care sa iesiti la un restaurant sau sa petreceti timp impreuna, fara copii, familie sau prieteni, va va aminti de inceputul relatiei si va va apropia mai mult decat iti poti imagina. Multe cupluri uita sa isi pretuiasca partenerul si se complac in rutina, insa orice relatie necesita un dram de efort din partea amandurora pentru a functiona la fel de bine si dupa multi ani de zile.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Cum ti se par propunerile noastre? Pe care esti tentata sa incerci sa o aplici in viata ta de acum incolo?

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: wavebreakmedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri