De ce sa te eliberezi de sentimentul de teama? Fiindca de cele mai multe ori frica este o iluzie si, atunci cand ne impiedica sa ne urmam visurile, ea ne face mai mult rau decat bine...

Cititi o frumoasa povestioara pe care am descoperit-o pe anarabcitizen.blogspot.ro si care ne atrage atentia asupra efectului pe care frica il poate avea asupra vietii noastre. De cele mai multe ori, frica nu face decat sa ne blocheze si face ca lucrurile sa fie mai grele decat sunt in realitate.

Povestea baiatului care mergea pe apa

Un baiat care isi dorea sa devina calugar budist s-a dus la o manastire. Calugarul budist l-a dus intr-o camera mica unde se afla o piscina care acoperea aproape intreaga podea. In piscina erau oase de oameni si deasupra piscinei este amplasata o scandura ingusta care lega o parte a piscinei de cealalta. Preotul a spus ca lichidul din piscina este acid si ca oasele erau ale oamenilor care au incercat sa mearga pe pasarela, dar au cazut in piscina si au murit. Apoi i-a spus baiatului ca daca vrea sa devina el insusi calugar, va trebui sa traverseze pasarela scandura. Baiatului ii era frica, insa a acceptat provocarea. Intr-o saptamana, urma sa incerce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Baiatul a primit o scandura similara, a plasat-o deasupra a doi bolovani pentru a o ridica de la pamant si a exersat mersul pe ea zi si noapte. In primele cateva zile, a cazut de cateva ori pe pamant, dar s-a ridicat si a incercat din nou. In ultimele zile, nu a mai cazut deloc. Nici macar o singura data. Putea sa mearga chiar si cu ochii inchisi, si intr-un singur picior.

Cand a sosit timpul pentru adevarata traversare, baiatul s-a panicat. L-au trecut toate apele. De data aceasta, daca ar fi cazut, ar fi murit. I-a trecut prin cap sa nu mai dea testul, insa i-a fost rusine si a simtit determinare si curaj. Pe masura ce a facut primii pasi, si-a pierdut echilibrul si a cazut in acid. Insa nu i s-a intamplat nimic.

Calugarul a ras!

Calugarul a spus ca in piscina era doar apa si ca ramasitele din apa erau ramasite ale altor oameni care au murit din cauze naturale, dar care erau amplasate acolo pentru test. El a spus ca motivul pentru care baiatul a cazut si a esuat de data aceasta in ceva care era si ESTE atat de usor pentru el este FRICA de consecinte. Atunci cand doar exersa, putea sa cada si sa esueze. Se ridica si mergea din nou. De data aceasta insa, nu era de gluma, se presupunea ca ar putea sa aiba parte de o moarte oribila. De aceea, chiar daca era exact aceeasi plimbare pe care baiatul a facut-o de atatea ori inainte, era mult mai grea.

Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Teama face ca totul sa fie mult mai greu decat este in realitate. Renuntarea la frica face ca tot ceea ce facem sa fie mai usor, pe cat de usor poate sa fie.

Calugarul I-a urat apoi bun venit baiatului in manastire, asa cum intentiona dintotdeauna…

Sursa: anarabcitizen.blogspot.ro


Foto homepage: anekoho / Shutterstock

Foto int: Jeff Cameron Collingwood / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri