3 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Mistic indian, guru si invatator spiritual, Osho a avut si inca are, milioane de oameni care ii urmeaza invataturile in intreaga lume. Osho a facut lumina asupra unor subiecte considerate adesea tabuuri de catre societate.

Osho: Citate pentru o viata inteleapta

9. Daca vrei sa inveti ceva, invata increderea – nimic altceva nu mai este de folos. Daca esti la pamant, nimic altceva nu ajuta – invata increderea. Daca nu simti nici un rost in viata si te simti fara rost, nimic altceva nu ajuta – invata increderea. Increderea iti da speranta, fiindca increderea te face capabil sa iti permiti sa fii.

Osho: "Daca vrei sa inveti ceva, invata increderea"

10. Asculta-ti fiinta. Iti da tot timpul semnale; este o voce mica. Nu tipa la tine tare. Iar daca te linistesti si tu, incepi sa iti simti mai bine calea. Fii persoana care esti. Niciodata nu incerca sa fii altcineva si te vei maturiza. Maturitatea este acceptarea responsabilitatii de a fi tu insuti, indiferent de costuri. Sa risti totul ca sa fii tu insuti, aceasta este maturitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto: Flickr/ Slim Dandy

11. Cand si dragostea si ura sunt absente, totul devine clar.

12. Viata este o balanta dintre odihna si miscare.

13. Prostii rad unii de ceilalti. Inteleptii rad de ei insisi.

14. Tot ce are nevoie aceasta lume este o curatare a inimii de toate inhibitiile trecutului. Si rasetele si lacrimile pot face asta. Lacrimile pot scoate afara toata agonia care salasuieste ascunsa in tine, iar rasul iti ia tot ceea ce te opreste din a a trai in extaz. Odata ce inveti aceasta arta, vei fi imediat surprins.

15. Acesta este un simplu secret al fericirii. Orice faci, nu lasa trecutul sa iti controleze mintea; nu lasa viitorul sa te perturbe. Pentru ca trecutul nu mai e si viitorul nu este inca. Sa traiesti in amintiri, sa traiesti in imaginatie, inseamna sa traiesti in non-existenta. Si cand traiesti in non-existenta, ratezi existenta. In mod natural te vei simti mizerabil, fiindca iti ratezi toata viata.

Via o idee orginala de www.collective-evolution.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri