Cum ar fi sa fim recunoscatori simturilor noastre pentru ca ne fac experimentarea mult mai facila? Cum ar fi sa fim recunoscatori soarelui pentru ca ne incalzeste? Pamantului fiindca ne gazduieste? Corpului nostru fiindca ne permite sa facem tot ce face?

11. Plamanilor tai – pentru ca iti permit sa respiri ca sa poti trai.

12. Sistemului tau imunitar – pentru ca lupta impotriva virusilor care patrund in corpul tau. Pentru ca iti permite sa fii sanatos incat sa poti face lucrurile pe care le iubesti.

13. Mainilor tale – pentru ca poti scrie la calculator, ca poti da paginile cartilor si ca poti tine in mainile tale mainile persoanelor iubite.

14. Picioarelor tale – pentru ca iti permit sa mergi, sa alergi, sa inoti, sa practici sporturile pe care le iubesti si sa te cuibaresti confortabil in canapeaua ta.

Foto: Songchai W / Shutterstock

15. Mintii tale – pentru abilitatea de a gandi, de a pastra amintiri si de a crea noi solutii.

16. Sanatatii tale bune – pentru ca iti da posibilitatea de a face ce vrei sa faci, dar si pentru ce vei face in viitor.

17. Scolii tale – pentru ca iti asigura un mediu favorabil invatarii si dezvoltarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

18. Profesorilor tai – pentru dedicarea lor si pentru faptul ca iti transmit mai departe cunostintele lor.

19. Lacrimilor – pentru ca te ajuta sa iti exprimi cele mai profunde emotii.

20. Dezamagirii – pentru ca te ajuta sa intelegi care sunt lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri