Nu e greu sa organizezi un party reusit daca tii cont de cateva lucruri care te ajuta sa iti iasa totul ca la carte:

Vara s-a dus si odata cu ea si farmecul micilor terase ferite de aglomeratia urbana, unde ne retrageam pentru a savura un cocktail sau un pahar de vin in compania prietenilor. Pentru acele weekenduri friguroase in care nu vrei sa iesi din casa, iti poti invita prietenii la o petrecere de pomina, de care sa va amintiti si peste ani de zile.

Nu e greu sa organizezi un party reusit, daca tii cont de cateva lucruri care te ajuta sa iti iasa totul ca la carte, si nici nu ai nevoie de foarte mult timp pentru a pregati totul. Iata de ce ai nevoie pentru ca prietenii tai sa se simta ca acasa, iar tu sa fii gazda perfecta:

Sampanie, vin, prosecco, trei cuvinte-cheie care n-ar trebui s lipseasca

Nu poti sa dai o petrecere fara bautura buna cu care sa iti servesti invitatii. Iar cele mai potrivite licori pentru un party la tine acasa sunt cele clasice. Un pahar de vin rosu sec se va plia perfect pe gusturile barbatilor, in timp ce fetele vor aprecia un prosecco sau un cocktail cu asti, un spumant perfect pentru asa ceva, si aperol. Noi iti recomandam sa pastrezi insa si un element-surpriza. O sticla de sampanie pe care sa o deschideti chiar la inceputul serii va da startul petrecerii si va porni imediat conversatia, chiar daca nu toti invitatii se cunosc intre ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

O femeie isteata stie ca atunci cand trebuie sa cumperi bautura pentru o petrecere, cea mai avantajoasa varianta este sa o comanzi online. Asa nu te vei mai chinui cu plasele din supermarket pana acasa si vei obtine si preturi mult mai avantajoase.

Un bufet suedez, solutia cocheta pentru gustari rapide

Nu e nevoie sa petreci toata ziua in fata aragazului pentru a gati o masa copioasa pentru prietenii tai. O petrecere este ocazia perfecta pentru a organiza un mic bufet suedez cu cateva gustari care sa iti incante invitatii. Poti opta pentru un platou de branzeturi, fructe si vin, diferite sortimente de prosciutto si crackers sau nachos cu sosuri de branza, salsa si guacamole. Astfel, nimanui nu i se va face foame si veti avea un meniu divers de preparate alese, la fel ca intr-un pub sau restaurant din oras.

Separat, poti face un platou cu dulciuri. Nu trebuie sa iti lipseasca acadelele, bomboanele, caramelele, jeleurile si cateva briose cat mai colorate, cu care sa decorezi frumos platourile. Un candy bar este apreciat de toata lumea, este folosit la multe evenimente si nu te costa foarte mult sa il organizezi, asa ca ai toate motivele pentru a-ti pune ideile in practica.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Nu vrei sa te complici prea mult? Atunci poti comanda mai multe feluri de pizza si niciunul dintre prietenii tai nu se va supara, poate doar cei care sunt la dieta. Si toata lumea stie ca nu se numara caloriile de petreceri.

Decorul, primul lucru pe care il observa invitatii in apartamentul tau

Daca vrei sa iti surprinzi prietenii si cu un decor deosebit, o solutie foarte ingenioasa vine de la Maya Kalman, organizator de evenimente in New York, care este specialista in cele mai de succes petreceri de apartament: „O modalitate excelenta de a-ti personaliza party-ul este sa creezi cateva puncte de interes, deasupra carora sa agati baloane colorate. Este momentul sa scoti la inaintare ramele foto din vacante alaturi de prietenii tai sau albumele foto, pentru cand veti depana amintiri pe canapea".

Muzica pe care o alegi, esentiala pentru intretinerea atmosferei

La inceputul serii, poti pune o muzica ambientala care sa functioneze mai mult ca sunet de fundal, pana se strange toata lumea. Gasesti pe YouTube compilatii de jazz de cafenea, perfecte pentru a crea o atmosfera degajata. Prietenii apropiati sunt insa cei care iti trec pragul casei si primul lucru pe care il fac este sa schimbe muzica. Ai grija sa ai la indemana o selectie de genuri mai ritmate, care sa iti incurajeze prietenii sa socializeze si sa nu se plictiseasca sau sa se lase cuprinsi de melancolie. Evita, deci, acele genuri de muzica nostalgice si da volumul mai tare pieselor pe care le auziti de obicei in locurile voastre preferate din oras.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Cum iti faci cel mai simplu amicii sa socializeze

Ultimul lucru pe care il vrei la o petrecere organizata la tine acasa este ca oamenii sa se plictiseasca, asa ca solutia pentru a evita un astfel de scenariu este sa ai cateva jocuri cu care sa va dezmortiti si sa va distrati toata seara. Remi, carti, Catan, Cards against humanity, Twister sau Monopoly sunt extrem de populare, iar timpul va trece fara sa va dati seama. In plus, cand ai invitat doua gasti de prieteni care nu se cunosc foarte bine, aceste jocuri le dau ocazia sa se cunoasca mai bine si sa socializeze in mod natural.

Nu uita sa iti pregatesti un outfit memorabil si, la finalul serii, sa iti servesti prietenii cu o ceasca de cafea, daca vrei sa iti creezi reputatia unei gazde perfecte. Party-urile la tine acasa sunt o idee buna chiar si cand nu sarbatoresti ceva anume, ci vrei doar sa petreci o seara de relaxare in compania oamenilor alaturi de care te simti cel mai bine.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cele mai încurajatoare citate despre succes Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Kamil Macniak


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri