27 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Legea atractiei se refera la faptul ca atragem in vietile noastre oameni, situatii, intamplari care ne reprezinta, care oglindesc aspecte din noi insine – ganduri, vise, dorinte, aspiratii, pasiuni.

Capricorn

Esti o persoana muncitoare, care iese in evidenta, careia nu ii e teama sa isi exprime opiniile cu fermitate. Aceasta arata ca esti o persoana care nu poate fi mituita si care nu suporta lipsa de onestitate. Esti o persoana cu capacitati naturale de lider si de educator, datorita energiei tale si capacitatii de a avea influenta asupra celorlalti.

Iata cum poti folosi mai bine Legea Atractiei – increde-te in capacitatea ta de a-i inspira pe oamenii din jur, capata incredere in tine si in acest fel reusesti sa iti creezi tot timpul situatii favorabile vietii.

Varsator

Esti o persoana extrem de creativa astfel incat ti se potriveste orice munca creativa. Ai de asemenea o dragoste innascuta pentru aventura si calatorii. Este bine sa iti canalizezi energia creative spre indeplinirea dorintelor tale. Foloseste-ti imaginatia debordanta iar Legea Atractiei te va ajuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In cazul particular al persoanelor nascute in aceasta luna, este bine sa isi aminteasca ca trebuie sa aiba rabdare si sa faca mici pasi spre indeplinirea telurilor. Entuziasmul nemarginit va face uneori sa uitati acest aspect important al manifestarii.

Pesti

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt probabil foarte introspecte, cu o inclinatie native spre meditatie si spre visare. Persoanele nascute in luna martie sunt persoane gentile si in acelasi timp foarte sensibile, putin dezorientate cu privire la cee ace isi doresc cu adevarat in viata.

Unii oameni pot profita de aceasta delicatete interioara. Este important pentru voi sa folositi Legea Atractiei astfel incat sa aduceti oameni pozitivi in vietile voastre. Alege-ti-I pe cei care va sprijina si va iubesc. Acestia sunt cei care pot sa stimuleze adevaratul vostru potential si va pot ajuta sa evoluati.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

 

Iti recomandam si: Legea Vibratiei, cea mai importanta Lege din Univers

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri