Testele de imaginatie ne dezvaluie aspecte ale subconstientului si personalitatii noastre neconstientizate. Toate culorile si simbolurile ascunse in interiorul nostru compun un mod unic de a vedea si de a percepe lumea si descriu o individualitate. Vrei sa afli mai multe despre cine esti cu adevarat? Vom incepe o calatorie imaginara pe o pajiste intinsa. Ia o foaie de hartie si ceva de scris si sa incepem acest test:

Descifrarea testului

Foto: Pixabay

Cubul te reprezinta pe tine si cum te vezi tu pe tine in aceasta lume. Daca acel cub pe care ti l-ai imaginat este transparent, atunci inseamna ca oamenii pot vedea chiar prin tine. Materialul din care este facut cubul reprezinta emotiile tale si cat de dur/a te arati celorlalti a fi. Marimea cubului, in comparatie cu desertul reprezinta marimea egoului tau. Daca cubul este foarte mare, atunci acesta semnifica un ego mare.

Scara reprezinta prietenii tai. Daca scara se sprijina de cub, atunci prietenii tai au tendinta de a-ti cere sprijinul adesea. Distanta dintre scara si cub arata cat de apropiat/a te simti de prietenii tai.

Calul reprezinta iubitul sau iubita visurilor tale. Distanta dintre tine si cal reprezinta distanta care exista acum intre tine si persoana pe care o iubesti. Daca acest cal este legat, atunci aceasta semnifica nevoia ta de a fi in controlul acestei relatii. Daca acest cal are saua pusa, atunci te simti in siguranta si in confort cu aceasta persoana. Daca acest cal este liber si incontrolabil, atunci semnifica o relatie incerta si impredictibila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Furtuna semnifica obstacolele din viata ta. Daca aceasta furtuna este scurta, inseamna ca te preocupa ceva ce va avea un deznodamant in viitorul apropiat. Daca furtuna este una de durata, atunci aceasta semnifica un obstacol perpetuu in viata ta. Daca furtuna este una violenta, aceasta semnifica modul cum percepi tu acest obstacol din viata ta si faptul ca iti cauzeaza durere. Daca aceasta furtuna este indepartata, semnifica faptul ca nu dai prea mare importanta acestui obstacol si ca privesti cu optimism rezolvarea acestei situatii.

Floarea reprezinta copiii tai sau dorinta de a avea copii. Cu cat mai aproape de tine este floarea de cub, atat de aproape te simti tu de copiii tai sau de gandul de a avea copii. Cu cat mai multe flori ti-ai imaginat, cu atat mai multi copii vei avea.

Semnificatia culorilor

Negrul semnifica autoritatea, eleganta, spiritul sofisticat si seductia. Negrul semnifica un spirit puternic care nu lasa loc compromisurilor.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Testul noilor începuturi: Ce ușă ți se deschide în viitorul apropiat?

Albul simbolizeaza inocenta si puritatea. Semnifica un spirit cald si multa deschidere. Culoarea alba va fi preferata de persoane sensibile si inteligente in acelasi timp.

Rosul este culoarea puterii si a energiei sexuale. Este culoarea care atrage atentia si vrajeste. Aceasta culoarea va fi aleasa de persoane seducatoare cu simt artistic dezvoltat si iubitoare.

Albastrul semnifica cunoastera, loialitatea si claritatea mintii. Va fi aleasa de persoane inteligente si increzatoare in fortele proprii.

Verdele reprezinta compasiunea, prosperitatea si vitalitatea. Persoanele care au ales aceasta culoare sunt joviale, prietenoase si optimiste.

Galbenul simbolizeaza joaca si entuziasmul. Este culoarea optimismului. Persoanele care si-au imaginat aceasta culoare, sunt indraznete si carismatice, oricand dornice sa invete sau sa incerce ceva nou.
Purpuriul este culoarea roialitatii. Reprezinta bunul-gust, bogatia si spiritul sofisticat. Este o culoare feminina si romantica. Va fi aleasa de persoane stilate si inteligente care isi selecteaza foarte atent oamenii cu care se inconjoara.

Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat? Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Maroniul este culoarea pamantului. Semnifica stabilitatea si dorinta de stabilitate. Este o culoare aleasa de oameni care au incredere de sine si care isi doresc relatii stabile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri