11 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

"Daca vrei sa vezi ceva diferit in aceasta lume, FII ACEA ENERGIE pentru ca acel ceva sa apara in lume. Noi, impreuna, o putem crea. Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, cand?" - Dr. Dain Heer

2. Furia

Ca sa capeti claritate, priveste din aceasta perspectiva: este chiar furie sau este constientizarea ca ceea ce s-a intamplat este un afront adus umanitati?

Poti sa te mai intrebi: Pe cine si de ce sunt furios? Poti afla astfel ca esti de fapt furios pentru ca trim intr-o lume care lasa astfel de lucruri sa se intample. Dar te rog, nu te orpi aici si intreaba: „Ce poate fi facut (si ce pot face eu) ca sa schimb ceva in aceasta lume?”

3. Frica

Poti fie sa traiesti in furie si sa ii dai voie sa iti distraga atentia si sa iti distruga viata – sau iti poti crea viata in ciuda acesteia si nu te va mai opri niciodata.

Daca lasi frica sa iti controleze viata, fiecare zi care va urma va di si mai putin decat cea care a trecut. Nu lasa asa ceva sa se intample. Nu o lasa sa te opreasca. Nu lasa frica sa castige.

Daca simti frica, intreaba-te: „Daca merg aici sau fac asta, se va intampla ceva rau?” Vei sti. Tu tot timpul stii. Urmeaza-ti raspunsurile – nu frica. Creatia si actiunea neutralizeaza mereu frica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Stii ce se intampla daca constientizezi ca nu iti este frica de nimie? Vei fi de neoprit! Si vei avea mereu speranta.

 

4. Speranta

Ne-am uitat sa vedem ce inseamna tristetea, furia si frica si ce sunt cu adevarat. Acum sa neuitam la SPERANTA.

Cum sa mergm mai departe dupa inca un atac sangeros? Cum putem spera ca putem crea o lume mai buna? Incepe prin a-ti pune aceste intrebari „Ce fel de lume mi-ar placea sa vad?” si „Cum pot eu contribui la crearea unei astfel de lumi?”

Ce lucru marunt poti face in fiecare zi care sa creeze o lume asa cum ti-o doresti?
Micile schimbari provoaca schimbari uriase in timp. Mai mult decat atat, este o modalitate care iti permite tie sa actionezi, si asta te ridica deasupra tristetii, fricii, pierderii sperantei si furiei.
Lumea este formata din noi toti. Ceea ce i se intampla unuia dintre noi se intampla tuturor. Ceea ce alegi tu are un impact asupra tuturor.

Împreună în arte și simțiri VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Toti traim pe acesta planeta impreuna. Daca ai sti acest lucru in adancul inimii tale, ai mai crede ca tu chiar nu ai nici un cuvant de spus in privinta viitorului colectiv? Sau ai realiza ca fiecare alegere pe care o faci contribuie la crearea acestui viitor?

Cum ar fi daca si tu, chiar acum, citind acestea ai cere: Nu si pentru mine! Si eu traiesc pe aceasta planeta si eu voi fi parte a demersului de a o face mai buna, mai mareata, mai incluziva si fara judecata.

Daca vrei sa vezi ceva diferit in aceasta lume, FII ACEA ENERGIE pentru ca acel ceva sa apara in lume.
Noi, impreuna, o putem crea.

Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, cand?

Foto fr si main: By PopTika /Shutterstock

Articolul are la baza editorialul scris de Dr. Dain Heer in Huffington Post.
Puteti urmari canalul YouTube al lui Dain Heer: https://www.youtube.com/user/drdainheer
Si site-ul Dr. Carleta Tiba pentru unelte Access Consciousness in limba romana: https://www.carletatiba.com/
 

Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri