Les Brown: 10 lectii pe care le-am invatat in 40 de ani calatorind in jurul lumii!

12:07, 6 Iulie 2016 publicat în Lifestyle86 share-uri

De la o copilarie dificila, abandonat intr-un orfelinat impreuna cu fratele sau geaman si apoi infiat de catre o femeie singura de 38 de ani, mai apoi declarat retardat mintal… Les Brown este speaker motivational si autor american care inspira ASTAZI vietile a mii de oameni.

In ciuda tuturor limitarilor care s-au aratat in viata lui, Les Brown si-a descoperit potentialul sau maxim si ne ajuta si pe noi sa facem acest lucru:

Indiferent de greutatile pe care le incerci chiar in acest moment, sa nu uiti ca acestea vor trece. Vor ajunge la un sfarsit. In aceste timpuri, fa ceea ce poti, cu resursele pe care le ai si cere ajutorul daca ai nevoie. Cel mai important - nu te lasa niciodata batut. Incearca sa vezi lucrurile in perspectiva. Ai grija de tine. Gaseste modalitati de-ti regasi energia, intareste-ti credinta si fortifica-te din interior spre exterior.

Citeste si:
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2020 de la A la Z (Berbec - Pesti)
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE...

Exista o parte in tine mai puternica decat orice greutate care ti s-ar intampla. Mergi catre acea parte din tine. Acceseaza aceasta putere. Nu uita ca vei gasi curajul, puterea si vei reusi sa treci orice vale din viata ta. Tu ai ceva foarte special in tine. Ai MARETIE!” – Les Brown - Facebook

Foto: Pixabay

Citeste si:
'Serile fantastice' de la MNAR continuă cu Teatrul Evreiesc de Stat
\'Serile fantastice\' de la...

Via info www.facebook.com/Brown.Les


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri