10 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Acest articol este pentru toate femeile care au nascut si vor sa reinvete cum sa se simta bine in propriul corp, iubindu-l asa cum merita!

Nu am urmat o dieta severa si nici nu am facut exercitii la sala pana la epuizare astfel incat sa incap in bikini.

In schimb, mi-am pus pe mine afurisitul de costum de baie.

Toata vara si cu fiecare ocazie, am purtat costumul meu de baie.

Foto: ISchmidt / Shutterstock.com

Am inotat cu copiii mei, m-am dus la plaja, am alunecat pe toboganele cu apa si, in ciuda ratiunii mele, m-am dat intr-o tiroliana la piscina – de mai multe ori.

Am pierdut prea multa energie in viata mea discreditandu-mi corpul si pe mine insami. Schimbarea pe care trebuia sa o fac era sa incep sa imi iubesc corpul – sa il iubesc cu adevarat, sa il vad, sa il accept. Si asta insemna sa imi recunosc puterea, forta si darurile pe care corpul meu mi le-a oferit. Nu am pierdut kilogramele in plus cauzate de sarcina, poate nu o sa le pierd niciodata, si acest lucru este ok. Locul meu e intr-un costum de baie si daca nu ma imbrac cu costumul meu de baie deoarece imi fac griji ca trupul meu nu arata suficient de bine, o sa ratez fara nicio indoiala amintirile si experientele distractive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Leagăn pentru toată copilăria

Copiii mei nu o sa spuna niciodata: “Mama mea a fost o mama atat de buna; a inceput in blugi de marimea 10.” In schimb, vor vorbi despre cat de increzatoare eram, cat de mult imi placea sa inot si cum ii iubeam extraordinar de mult atat pe ei, cat si pe mine.

Inceperea calatoriei inspre iubirea de sine si purtarea unui costum de baie nu s-a intamplat peste noapte. Este nevoie de efort constant pentru a contracara gandurile prin care iti critici sever corpul. Am derulat acele ganduri in capul meu iar si iar pentru aproape 40 de ani asa ca o sa ia ceva timp sa se vindece.

 Am avut nevoie sa ma invat pe mine cum sa imi iubesc si sa imi apreciez corpul meu de mama. Am avut nevoie sa imi daruiesc mie insami bunatate. A trebuit sa ajung la concluzia iubitoare ca fac tot ce pot atat cu corpul meu, cat si cu ce inseamna a fi mama.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri