10 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Acest articol este pentru toate femeile care au nascut si vor sa reinvete cum sa se simta bine in propriul corp, iubindu-l asa cum merita!

A trebuit sa reevaluez ce anume pretuiesc la corpul meu. A trebuit sa ma intreb ce anume mi-as dori ca si copiii mei sa pretuiasca la corpurile lor. A trebuit sa imi tratez corpul cu dragoste, sa ii vorbesc ca si cum as vorbi cu copiii sau prietenii mei. Mi-am gasit forta in alergat, in a fi activa cu copiii mei si in a gasi valoare in hainele care mi se potrivesc si ma fac sa ma simt bine, nu in etichetele atasate cu marimi.

Foto: Mike Orlov / Shutterstock.com

Trebuie sa te hranesti permanent cu ganduri si comentarii incurajatoare despre corpul tau pentru a combate inevitabilele comentarii interioare distructive care vor iesi la suprafata. Nu alimenta ciclul nesigurantei de sine.

Recent, sotul meu si cu mine ne-am dus intr-o vacanta pe plaja. El era in cealalta camera de hotel si eu ma uitam la mine in oglinda in costumul de baie. Pe cand ma miscam am observat ca soarele scoate in evidenta vergeturile vinetii care se intind in susul si in josul abdomenului meu. Sincer, pentru un moment, m-am intrebat de ce sunt atat de increzatoare fata de acest corp. Ma simteam puternica. Eram fericita. Ma iubeam cu adevarat pe mine si asta ma facea sa ma simt bine. Comentariile distructive inca se apropie de mine pe furis, insa nu trebuie sa le cred.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Cateva ore mai tarziu, sotul meu si cu mine ne aflam pe placile noastre cu vasle si barca sotului meu s-a incrucisat cu a mea si el mi-a spus: “Dumnezeule, ce imi place acest costum de baie!” Dap, era acelasi care imi arata vergeturile mele vinetii. Insa mai important, era cel care ma facea sa ma simt increzatoare, puternica, vesela. Si am reflectat acea energie.

Sursa: www.scarymommy.com

Foto homepage: Dubova / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri