19 Mai 2016 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Intelegand ca tot ceea ce este in jurul nostru este energie, intelegem si ce trebuie sa facem pentru a ne schimba vibratiile si pentru a atrage in vietile noastre persoana mult dorita. Daca si tu te numeri printre acele persoane care isi doresc o relatie deosebita alaturi de o persoana speciala, urmeaza sfaturile lui Judith Orloff.

Legea No. 2: Intuitia ne ajuta sa facem alegerile potrivite

Relatiile sunt inselatoare, chiar si atunci cand ne straduim sa ne pastram claritatea. Am invatat sa tragem concluzii din datele de suprafata: cat de dragut ne pare cineva, cat de bine educata aceasta persoana, sau care ar fi datele puse pe hartie in legatura cu acea persoana, spune Judith Orloff

Dar atractia este ceva mult mai profund, de aceea si alte ingrediente trebuie luate in considerare. Respecta-ti intuitia cu privire la relatii si identifica persoanele care ar face compatibilitati cu tine.

Ceea ce poate sa te induca in eroare este anxietatea sau atractia sexuala intensa. Daca este asa, ai rabdare, pana atunci cand te poti conecta mai adanc la intuitia ta. Este bine sa invatam sa actionam din intuitie, iar nu din instinct.

Un exercitiu: Alege o situatie sau o relatie care are nevoie de clarificare. Pune-ti in functiune intuitia: Cum te simti in legatura cu aceasta posibilitate? Te simti energizata, deschisa, ai o senzatie de siguranta?

Actioneaza in functie de vibratiile pe care le simti.

Insecuritatea, egoul, ravna sau incapatanarea iti pot obstructiona judecata. Daca o persoana iti pare pozitiva, exploreaza posibilitatile. Daca vibratiile pe care le simti in legatura cu aceasta sunt amestecate, fa un pas in spate sau cel putin asteapta. Daca tot ceea ce simti este negativ, ai curajul sa pleci, oricat de tentanta ar parea aceasta optiune.

Apoi observa cum, ascultand energiile in felul acesta, esti condusa catre optiuni mult mai potrivite tie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri