20 Mai 2016 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Zile libere, nisip fin, sunetul valurilor, cantecul pescarusilor, marea albastra si pielea caramelizata... asta inseamna vara si unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.

Pentru o zi fara griji petrecuta la plaja, va oferim o lista a produselor pentru protectie solara, dar si a accesorilor care nu ar trebuie sa lipseasca atunci cand mergem sa ne incredintam soarelui si marii.

Genti de plaja

Ca si in cazul costumului de plaja, atunci cand mergi la plaja e musai sa ai cu tine o geanta. Nu prea mare, dar nici prea mica, suficient cat sa arunci in ea un prosop, produsele pentru protectie solara, o apa, o carte, dar si costumul de baie dupa ce te-ai schimbat de el. Poti opta pentru o sacosa impetita sau o geanta cu aspect maritim.

De pus mereu in geanta de plaja

Nu vrem sa fim incarcati cand mergem sa ne relaxam la marea albastra, dar sunt anumite accesorii care nu pot lipsi din geanta sub nicio forma. La protectie trebuie sa fim intotdeauna atenti, ceea ce inseamna ca o palarie, o pereche de ochelari de soare si un pachet care asigura protectie si un bronz superb nu au cum sa fie uitate acasa.

Ca sa nu ocupam spatiul aiurea in geanta, avem nevoie de un portfard care sa ne serveasca atat la pastrarea unui balsam de buze, cat si la siguranta banilor sau a altor lucruri midi de valoare.

Pentru timpul petrecut pe sezlong sau pe prosop, daca nu vrem sa completam o integrama sau sa reasfoim o revista mondena, alegem o carte. De zece ori pe buze si DUFF: desemnata uratica si dolofana din gasca fetelor sunt doua carti captivante, care isi merita locul in geanta noastra de plaja.

Ah, si sa nu uitam ca atunci cand intram in apa ar trebui sa ne protejam si parul. O bentita modelatoare care sa ne tina strans suvitele este recomandata.

Extra protectie

Femeile isi dau toata silinta sa arate bine in orice moment si loc s-ar afla. Deci, de ce nu ar face-o si la plaja? O rochita alba lejera sau un kimono din material fin, transparent, asigura un plus de protectie in momentele in care simtim ca pielea noastra nu mai poate suporta razele soarelui.

Acum ca stii ce trebuie sa contina bagajelul pentru plaja, te-ai gandit unde iti faci concediu vara asta?

Sursa Foto Front Page: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri