Judith Orloff - Cele 4 LEGI ALE ATRACTIEI in iubire: Ce trebuie sa faci ca sa gasesti partenerul ideal

19 Mai 2016 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Intelegand ca tot ceea ce este in jurul nostru este energie, intelegem si ce trebuie sa facem pentru a ne schimba vibratiile si pentru a atrage in vietile noastre persoana mult dorita. Daca si tu te numeri printre acele persoane care isi doresc o relatie deosebita alaturi de o persoana speciala, urmeaza sfaturile lui Judith Orloff.

Judith Orloff este specialista in psihiatrie si profesor asistent in cadrul Universitatii UCLA (University of California, Los Angeles), dar si autoarea a numeroase best-selleruri internationale. Judith Orloff a reusit sa imbine cu succes stiinta contemporana si cunoasterea din zona spirituala, pentru a ajuta de-alungul timpului, oameni din toata lumea sa isi gaseasca echilibrul emotional necesar pentru a-si crea o viata dorita.

Daca si tu te numeri printre acele persoane care isi doresc o relatie deosebita alaturi de o persoana speciala, urmeaza sfaturile lui Judith Orloff.

Legea Atractiei No. 1: Atragem ceea ce suntem

Cu cat emanam mai multa energie pozitiva, cu atat mai mult primim. Astfel, dragostea atrage dragoste.
Mai intai de toate, este necesar sa definesti tu pentru tine ce inseamna sa fii pozitiv/a. Apoi, intareste aceste trasaturi in tine, ca sa atragi o persoana cu aceleasi caracteristici. Ideea este sa gasesti relatii de reciprocitate care sa te intareasca.

Este util si acest exercitiu: Inainte sa mergi la o intalnire cu oameni noi, gandeste-te: „Nu am sa ma concentrez asupra insecuritatilor mele, ci asupra calitatilor mele, cum ar fi sensibilitatea, umorul si compasiunea. Am sa ma incred in energia pozitiva din mine. Imi voi revendica intreaga putere.”

Iti recomandam si: Judith Orloff: Cum sa-ti protejezi energia si sa nu mai absorbi emotiile celorlalti
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri