Lise Bourbeau si-a inceput specializarea in metafizica in urma cu 20 de ani. In timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, incepand din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane. A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau.

3. Dureri de spate

Foto: Shutterstock; stockyimages

Blocaj emotionalDurerile de spate in zona de jos a spatelui (sacrala), la baza coloanei semnifica frica de a nu-ti pierde libertatea atunci cand ceilalti au nevoie de ajutorul tau. Frica ta semnifica frica pentru propria supravietuire.

Dureri si disconfort de la a 5-a vertebra pana la a 11-a vertebra (zona mijlocului) denota frica de pierderi materiale. Orice problema de spate denota faptul ca nu simti destul suport.

Durerile in partea superioara a spatelui (de la a10-a vertebra pana in zona gatului) reprezinta insecuritatea emotionala. Ai multe asteptari de la ceilalti, iar atunci cand acestia nu ating asteptarile tale, simti ca ai „prea multe pe spate”. Ai dificultati in a cere ajutor si suport din partea celorlalti. Cand in sfarsit indraznesti sa ceri ajutor dar nu il primesti, atunci durerea de spate se inrautateste. Durerea de spate in partea superioara mai poate semnifica si faptul ca te simti urmarit/a de cineva si ca acea persoana este in spatele tau tot timpul, ceea ce iti cauzeaza neplacere.

Blocajul mental

Durerea de spate la nivel inferior: Intelege-ti limitarile si exprima-le fata de ceilalti. Intreaba-te daca este reala frica ta de a-i ajuta pe ceilalti. Poate iti este teama ca ceilalti nu iti vor intoarce favorul in vremuri de nevoie?

Aceste frici te opresc din a-ti manifesta capacitatea umana de a oferi. Daca simti ca supravietuirea ta este amenintata in vreun fel, aminteste-ti ca este vorba doar despre reactiile tale emotionale si credinta ca nu poti supravietui singur. Dar ai la indemana toate posibilitatile pentru acest lucru.

Durerea de spate in zona lombara indica nevoia de accepta ca este in regula sa ai nevoie si iubesti lucrurile materiale sau orice este acel ceva acre te face pe tine sa te simti iubit/a si in siguranta. Da-ti voie sa ai aceste lucruri.

Durerea de spate in zona superioara

In loc sa mai crezi ca nimanui nu ii pasa de ceea ce tu iti doresti, iti sugerez sa incepi sa iti exprimi aceste doleante, spune Lise Bourbeau. Trebuie sa stii insa ca nici ceilalti nu sunt obligati sa iti indeplineasca aceste dorinte. Poate ca nu reusesc sa inteleaga dorintele la modul pe care tu le intelegi. Daca iti dai voie sa iti permiti ceea ce iti doresti. Cand oferi, ofera din placerea de a oferi.

Trebuie sa mai intelegi ca nu este de datoria celorlalti sa faca neaparat lucruri care sa iti aduca tie fericire. Si nu pentru ca nu le-ar pasa de tine, ci la randul lor se concentreaza pe ceea ce este important pentru ei. Intr-o zi, cand ai sa te iubesti destul, vei realiza ca nu mai ai nevoie de nimic din partea celorlalti, pentru ca te vei iubi pe tine insuti destul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri