Lise Bourbeau si-a inceput specializarea in metafizica in urma cu 20 de ani. In timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, incepand din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane. A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau.

4. Probleme cu stomacul

Foto: Shutterstock/ Chingyunsong

Blocaj fizic

Stomacul este unul dintre cele mai importante organe in procesul digestiei. Intre cele mai comune boli de stomac sunt: indigestia, starea de voma, ulcerul, arsuri la stomac, gastrite, hemoragii si chiar cancer.

Blocaj emotional

Toate problemele cu stomacul reflecta manifestarea esecului sau refuzului de digera o persoana sau o situatie pe care nu o puteti tolera.

Blocaj mental

Stomacul tau iti cere sa renunti si sa lasi ca lucrurile sa se manifeste asa cum ar trebui. Accepta ca nu ii poti controla pe ceilalti si inceteaza sa mai rezisti unor perspective noi. Fii mult mai constient/a de puterea pe care o ai ca sa iti schimbi propria viata. Trebuie sa devii mai tolerant/a fata de ceilalti. Devenind mai tolerant, ajungi sa fii mai tolerant si fata de mancarea pe care o ingurcitezi.

5. Probleme cu genunchii

Blocaj fizic

Genunchiul este punctul articular de la nivelul piciorului, responsabil pentru mobilitate si flexibilitate. Genunchii poarta toata greutatea corpului atunci cand stam in picioare. Ne ajuta la mers, alergat, aplecari, ridicat in picioare.

Blocaj emotional

Durerea genunchilor reflecta inflexibilitate cu privire la perceptia ta asupra viitorului. O atitudine inflexibila reflecta te blocheaza in gasi cai mai usoare de a face fata viitorului ceea ce te impiedica sa mergi mai departe.

Blocaj mental

Corpul tau iti aminteste ca nu ai flexibilitate in ceea ce priveste credintele tale legate de viitor. Incearca sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Viata iti apartine si este de asemenea important sa accepti ajutor din partea celor carora le pasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri