12:05, 9 Mai 2016 publicat în Lifestyle

Lise Bourbeau si-a inceput specializarea in metafizica in urma cu 20 de ani. In timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, incepand din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane. A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau.

2. Atrita reumatoida

Foto: Shutterstock; pathdoc

Blocaj fizic

Atrita reumatoida este o boala auto-imuna prin care sistemul imunitar al corpului se ataca pe el insusi, cauzand inflamatie si dureri la nivelul articulatiilor.

Citeste si:
'Când ni se întunecă sufletul, trebuie să-i aprindem o lumină.'...
\'Când ni se întunecă...

Blocaj emotional

Gravitatea acestei boli, depinde de gravitatea blocajului emotional, mental si spiritual. In general, daca suferi de atrita reumatoida esti o persoana foarte auto-critica, ai dificultati in a face ceea ce doresti si in a cere ajutor atunci cand ai probleme. Fii atent/ a unde este localizata boala. Daca este localizata la maini, ar trebui sa iti examinezi atitudinea in legatura cu munca pe care o faci cu mainile. Ai nevoie de ajutor? Atunci exprima-te cere ajutorul.

Blocaj mental

De ce crezi ca este atat de dificil pentru tine sa iti exprimi nevoia de ceilalti? Ti-e teama ca vei fi privita ca egoist/a? Este adevarat acest punct de vedere? Asculta-ti corpul, invata sa spui nu atunci cand nu simti nevoia sa faci ceva. Iar daca decizi sa spui da, lasa-ti inima sa se bucure, fara a te auto-critica.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri