Lise Bourbeau si-a inceput specializarea in metafizica in urma cu 20 de ani. In timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, incepand din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane. A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau.

2. Atrita reumatoida

Foto: Shutterstock; pathdoc

Blocaj fizic

Atrita reumatoida este o boala auto-imuna prin care sistemul imunitar al corpului se ataca pe el insusi, cauzand inflamatie si dureri la nivelul articulatiilor.

Blocaj emotional

Gravitatea acestei boli, depinde de gravitatea blocajului emotional, mental si spiritual. In general, daca suferi de atrita reumatoida esti o persoana foarte auto-critica, ai dificultati in a face ceea ce doresti si in a cere ajutor atunci cand ai probleme. Fii atent/ a unde este localizata boala. Daca este localizata la maini, ar trebui sa iti examinezi atitudinea in legatura cu munca pe care o faci cu mainile. Ai nevoie de ajutor? Atunci exprima-te cere ajutorul.

Blocaj mental

De ce crezi ca este atat de dificil pentru tine sa iti exprimi nevoia de ceilalti? Ti-e teama ca vei fi privita ca egoist/a? Este adevarat acest punct de vedere? Asculta-ti corpul, invata sa spui nu atunci cand nu simti nevoia sa faci ceva. Iar daca decizi sa spui da, lasa-ti inima sa se bucure, fara a te auto-critica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri