4 Mai 2016 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Cand invatam sa identificam programele din copilarie si sa le inlocuim cu programe de sprijin, Ghici ce? Totul in jur se transforma in Rai – Bruce Lipton.

Intelegem iata de ce, nu e suficient sa citesti o carte de dezvoltare personala, un articol pe internet, sa vezi un documentar despre “gandirea pozitiva” pentru ca viata ta, realmente sa se schimbe. Louise Hay recomanda de exemplu sa rostesti o fraza de vindecare de sute de ori, pana cand aceasta sa penetreze subconstientul si sa se instaleze acolo, ca o noua credinta despre viata – practic, un nou program pe care de data aceasta ti-l insusesti constient!

“Daca ramai constient, traiesti in prezent. Iar cand acele ganduri negative apar, iar psihologii spun ca 70% dintre gandurile noastre sunt negative si redundante, daca le-ai putea opri constient si ai spune “NU”, apoi sa schimbi acea credinta imediat, sa le dai o energie pozitiva… Pe masura ce repeti, mintea subconstienta incepe sa invete (acel gand) ca pe un nou obicei” – Bruce Lipton.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Caria dentară – ce este și cum se tratează

Desigur, e nevoie de efort ca sa ramai constient. Iata, de aici s-au dezvoltat toate aceste practici de yoga, meditatie si mindfulness, din nevoia de a exersa prezenta constienta si capacitatea de a deveni noi pilotii mintilor noastre, iar nu mintea sub-constienta soferul nostru dement printr-o viata pe care nu ne-o dorim.

“Traieste in prezent!”, ne incurajeaza Dr. Bruce Lipton.

 Ce inseamna a fi constient si prezent?

Inseamna sa fii constient de ceea ce se intampla, astfel incat sa iti dai seama de reactiile automate, sa le constientizezi si sa spui “nu mai vreau sa fac cum faceam inainte” si sa te uiti la noi posibilitati de a rezolva situatia respectiva.

Si nu renunta. Nu uita ca este vorba despre un obicei, pe care mintea ta il va invata pe parcurs. Astazi exista o multime de tehnici de vindecare a subconstientului. Este important sa cauti ce ti se potriveste, sa nu renunti si sa ai incredere, caci esti pe drumul cel bun.

Va sugeram tehnica lui Louise L. Hay, o autoare foarte cunoscuta si in Romania si de asemenea, tehnicile de Access Consciousness, prin intermediul Dr. Carletei Tiba sau ajutorul unui psiholog care vi se potriveste.

"Cand invatam sa identificam programele din copilarie si sa le inlocuim cu programe de sprijin, Ghici ce? Totul in jur se transforma in Rai." – Bruce Lipton.
 

Foto fr si main: By Tanya Shatseva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri