2016 - Anul Eremitului. Ce energie aduce aceasta Carte de Tarot la nivel individual si global?

Eremitul este cartea de tarot a anului. Eremitul ne provoaca sa mergem alaturi de el intr-o calatorie spre autenticitate, catre intelepciune, intelegere spirituala si mai ales catre noi insine!

In 2016, cartea Eremitului presupune o vibratie dinamica, insa mai calma decat a anului anterior.

Foto: Queen soft / Shutterstock.com

• Cartea Eremitului inlesneste si schimbarea, insa mai ales daca acestea se bazeaza pe ratiune si mai putin pe emotii. Este adevarat ca Eremitul indeamna catre izolare si retragere in sine, insa in acelasi timp ne indeamna sa ii lasam sa intre pe cei care merita. Eremitul nu doar ca lumineaza calea pentru sine, dar si pentru ceilalti, ajutand-i sa isi gaseasca propriul drum in viata.

Eremitul este infatisat pe cartea de tarot ca purtand o torta sau o lampa cu sine ceea ce poate semnifica ca ii calauzeste pe ceilalti, dar poate simboliza in acelasi timp si lumina adevarata, cea care se afla in interior. Eremitul este si despre adevar, despre adevarul are se afla in interiorul nostru, cel pe care il aflam strabatand deopotrivita atat lumina, cat si intunericul care salasluiesc in noi. Eremitul ne indeamna sa ne exploram si sa ne intelegem atat punctele noastre forte, cat si propriile slabiciuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Cautarea Eremitului este mai mult despre lumea interioara decat despre cea exterioara.

Eremitul ca simbol mai reprezinta si liderul, pe cel care ofera calauzire si indrumare, protejandu-i pe ceilalti, dar in acelasi timp si libertatea de a trai dincolo de constrangeri si norme.

Vom simti mai mult ca niciodata nevoia de a lua o pauza, nevoia unui moment de respiro sau nevoia de a ne petrece mai mult timp cu noi insine. Vom cauta mai mult caldura si siguranta caminului si ne vom detasa de acele responsabilitati sau activitati care nu sunt in armonie cu cine suntem cu adevarat.

Eremitul ne provoaca sa mergem alaturi de el intr-o calatorie spre autenticitate, spre simplitate, catre integritate, intelepciune, intelegere spirituala si intuitie.

Iti recomandam si articolul:

2016 - Anul Karmic al lui 9. Cum iti afecteaza viata in urmatoarele luni Vibratia acestui numar

Foto homepage: Neirfy / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri