Traieste ziua de astazi, concentreaza-te pe amintirile dragi sufletului si iubeste neconditionat! Nu este greu, ai nevoie doar de vointa, incredere si cateva exercitii in fata oglinzii. Urmeaza timp de o luna un "regim" pentru obtinerea pacii interioare si bunastarii ca sa simti pe pielea ta cat de bine se simte cand ai control asupra mintii tale.

Lipeste pe oglinda sau acolo unde petreci cel mai mult timp dimineata biletele cu citate motivationale scurte pe care sa le repeti cu voce tare zi de zi si ai sa vezi schimbarile frumoase care se produc in viata ta datorita gandirii tale pozitive.

1. Citate despre iubire

"Hai pur si simplu sa fim. Sa ne cunoastem, sa speram, sa iubim." - De vorba cu Emma, Vitali Cipileaga

Iubirea a devenit atat de complicata in zilele noastre, iar noi ne-am pierdut atat de mult identitatea, rabdarea si optimismul… Refuzam sa fim noi pentru ca ne este teama de sentimentele si gandurile noastre si alegem sa le incatusam intr-un cufar uitat in pod. Ne ingrijoreaza ca ceilalati chiar ar putea sa ne ia de prosti daca suntem buni, sau ca cineva ar putea sa ne respinga iubirea sincera pe care i-o purtam. Am uitat cum este sa tinem de mana pe cineva si sa simtim fluturi in stomac, am uitat cum este sa admiram un peisaj din natura fara sa ne pasa de ceilalti turisti veniti sa se bucure si ei de aerul curat, si am uitat cum este sa fim simpli, dar unici, in fata celor care vor sa ne fie superiori. Sa nu uitam ca este atat de frumos sa stii ca nu mai este nimeni ca tine, ca iubirea fara lanturi este ce isi doreste fiecare dintre noi si ca rabdarea de a cunoaste un om poate fi drumul catre o comoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

2. Citate inspirationale

"Iti traiesti viata astazi. Nu maine si cu siguranta nu ieri." - Muntele familie Gray, John Grisham

Grabit, omul uita sa mai traiasca astazi. A uitat ce este si cum arata prezentul, iar atunci cand reuseste sa il vada, se plange de el. In fiecare dimineata, atunci cand ne pregatim sa plecam spre locul de munca, ar trebui sa repetam de cateva ori in fata oglinzii fraza asta: "Iti traiesti viata astazi. Nu maine si cu siguranta nu ieri". Sa o repetam pana ce incepem sa simtim ca suntem stapani pe moment, ca traim in prezent si nici macar urmatoarele ore nu ne preocupa. Oare nu am obosit ca in fiecare luni sa asteptam ziua de vineri si in fiecare iarna sa hibernam pana la sosirea primaverii?

3. Citate motivationale

"Evit sa ma uit inapoi. Prefer amintirile bune in favoarea regretelor." - Grace de Monaco. Povestea unei printese, Jean Des Cars.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Viata este atat de scurta incat cea mai mare greseala a omului este sa isi petreaca zilele regretand actiuni, decizii si pierderi. Ce rost au regretele? Exact, nu au niciun rost! Trecutul ramane trecut si, oricat de mult ne-am dori sa retragem o vorba aruncata gresit sau o decizie proasta luata la nervi, ce s-a intamplat la momentul respectiv nu mai poate fi retras sau schimbat. Indiferent daca mai avem 1 an sau 30 de ani in fata, fiecare zi ne este data ca o noua sansa. Avem timp si sta in puterea noastra sa facem in continuare fapte bune, sa intalnim oameni frumosi si sa adunam amintiri care ne vor pastra fericirea in suflet.

Nu uita sa adormi seara cu aceleasi ganduri motivationale! Pentru mai multe citate care sa iti ofere o stare de bine, intra pe citate365.ro!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri