Eremitul este cartea de tarot a anului. Eremitul ne provoaca sa mergem alaturi de el intr-o calatorie spre autenticitate, catre intelepciune, intelegere spirituala si mai ales catre noi insine!

Daca in numerologie, 2016 reprezinta numarul 9, un numar ce ne inlesneste vindecarea, eliberarea de trecut si inaintarea catre noi cicluri, in tarot, acestei cifre ii corespunde cartea de tarot a Eremitului. Prin urmare, 2016 este considerat a fi anul Eremitului si vom simti cu totii, atat la un nivel general, cat si individual, energia acestui puternic simbol al tarotului.

hermit, cartea de tarot a hermitului, 2016 anul hermitului

Foto: Carte de tarot Eremit, Shutterstock. Credite foto: volkovslava / Shutterstock.com

Eremitul este un mare invatator si poarta cu sine amprenta energetica a invatarii. Nu exista un moment mai potrivit pentru a-ti imbogati orizontul de cunoastere sau de a-ti impartasi cunostintele si experientele cu ceilalti decat lunile acestui an. Intelepciunea calauzitoare a Eremitului este cea care ne va influenta alegerile in perioada urmatoare de timp. Ca trasaturi negative, Eremitul aduce insa si incapatanarea, nerabdarea, detasarea, lipsa de rabdare.

De asemenea, trebuie mentionat si ca aceasta carte a Eremitului este focusata pe Introspectie. Vibratia acestei carti se transpune in calatoria spirituala in care ne vom angrena fiecare dintre noi in cautarea intelepciunii si a iluminarii.

Tendinta acestui an la nivel spiritual este aceea de a ne inconjura de oameni de la care avem ce invata si cu care putem relationa la un profund nivel spiritual, punand superficialitatea si comunicarea frivola pe un plan secundar. Va conta in acest an mai mult “calitatea” anturajului decat cantitatea lui.

In acelasi timp, multi dintre noi vom resimti mai pregnant ca niciodata nevoia de a ne gasi propriul drum interior, de a reflecta asupra lucrurilor. Iar pentru a realiza acest lucru vom avea nevoie de mai multa solitudine.

La nivel global, anul Eremitului imprima deopotriva aspecte pozitive, dar si negative, intuneric, dar si lumina. Energia Eremitului poate influenta liderii lumii in a lua decizii mai intelepte si mai aproape de spiritualitate, in timp ce ii va influenta pe altii in a cauta solitudinea si a se izola de alte tari, refuzand actiunea comuna pentru binele general. Prin urmare, dintr-o perspectiva globala, accentul poate cadea, in unele cazuri, asupra izolarii internationale.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 2016 - Anul Eremitului. Ce energie aduce aceasta Carte de Tarot la nivel individual si global?.