Therapy Cafe a aparut in peisajul bucurestean ca o structura de economie sociala si vine cu un alt fel de concept de cafenea in Romania, in care oricine, indiferent ca face parte din categoria persoanelor boeme sau din cea a tinerilor cool, se va regasi intr-un fel sau altul in acest loc.

Advertorial

O casa interbelica, aflata la doar cativa metri de Calea Victoriei, a fost redesenata special pentru ceea ce astazi este Therapy Cafe, adica un loc sanatos, relaxant si cald, fara a diminua farmecul si caldura specifice unei constructii interbelice. Dimpotriva, in zilele reci de iarna, este refugiul perfect in care sa te incalzesti la gura sobei, iar in zilele toride de vara te poti racori pe terasa impartita in module umbroase sau la adapostul peretilor grosi.

Designul simplu, dar elegant, oamenii calzi, prietenosi si creativi contibuie in egala masura la crearea atmosferei confortabile, linistite, exact ca in vremurile de odinioara.

Dincolo de spatiul care te smulge cu usurinta din agitatia cotidiana, Therapy este altfel si pentru ca functioneaza diferit decat orice alta cafenea: nu comercializeaza alcool, aerul este intotdeauna curat pentru ca este interzis fumatul, si, pe langa cafea, gasesti fresh-uri detox, cocktail-uri non-alcoolice, limonade si mancare sanatoasa (de la branzeturi, supe calde si salate pana la paine cu maia si uleiuri virgine sau deserturi naturale, unele chiar fara zahar sau gluten, toate produse acolo).



In plus, la Therapy poti merge sa pictezi, sa citesti, sa lucrezi, sa socializezi, sa paticipi la workshop-uri sau evenimente culturale ori axate pe diverse forme de terapie (psihoterapie, terapie prin arta sau ocupationala).

Dar e musai sa vii la Therapy daca vrei sa te intalnesti in primul rand cu tine.
Text de: Andreea Grigore
Sursa: www.cafe-therapy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri