Ia-o mai incet…

12:11, 18 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle

Nu te grabeste nimic. Vara nu se grabeste catre toamna. Un singur firicel de iarba nu incearca sa creasca mai repede decat vecinul sau. - Jeff Foster

"Nu te grabeste nimic. Vara nu se grabeste catre toamna. Un singur firicel de iarba nu incearca sa creasca mai repede decat vecinul sau. Planetele se invart lenes pe orbitele lor. Acest univers antic nu este in graba.
Dar mintea, simtindu-se atat de divizata de totalitate, vrea raspunsuri acum, vrea solutii acum, vrea cu atata ardoare sa stie. Vrea sa ajunga la concluziile sale pretioase. Si, pana la urma vrea sa fie in control.

Dar tu nu esti mintea ta. Mintea este un aspect al intregului, dar nu poate capta intregul. Asa ca, ia-o mai usor, prietene. Ia o gura de aer constient. Ai incredere in locul unde te afli. Locul fara de raspunsuri, inca, acel loc pretios al necunoasterii. Acest loc este sacru, fiindca reprezinta 100% viata. Este plin de viata, saturat de viata, inundat de viata.

Citeste si:
Oamenii din viețile noastre îndeplinesc 5 roluri...
Oamenii din viețile noastre...

Nu incerca sa treci repede la urmatoarea scena din filmul lui „eu”. Fii aici, in aceasta scena, acum, singura scena care exista.

Acum este locul unde intrebarile se odihnesc, si solutii creative cresc". - Jeff Foster

Citeste si:
Alimente care ne înalță vibrația energetică: descoperă-le și tu
Alimente care ne înalță...
  • Jeff Foster a studiat astrofizica la Universitatea Cambridge. Cand avea douazeci si ceva de ani, dupa o lunga perioada de depresie, Jeff a devenit interesat de "trezirea spirituala" si a inceput un drum spiritual intens pentru adevarul existentei.

Foto homepage: Flickr/ Javier Morales


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri