12 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Pentru ultima luna de toamna Fundatia Calea Victoriei iti propune un program relaxant de cursuri in domeniul comunicarii si dezvoltarii personale.

Pentru ultima luna de toamna Fundatia Calea Victoriei iti propune un program relaxant de cursuri in domeniul comunicarii si dezvoltarii personale, care sa iti imbunatateasca abilitatile sociale si sa te ajute sa te cunosti mai bine.

Vei gasi incredere in sine la atelierul Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei, curaj de a vorbi in plublic la Atelierul de Vorbire in Public, intelegere la Scoala pentru Viata, echilibru si cunoasterea sinelui explorand Basmele si intelepciune la cursul despre Legile Abundentei.

Atelierele se desfasoara seara, de la ora 19.00, intr-o casa primitoare, din strada Popa Soare nr. 40.

La atelierul Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei, din 13 Noiembrie vei intelege cum sa iti gestionezi cat mai bine emotiile, iar cu ajutorul exercitiilor din cadrul atelierului vei afla care sunt uneltele ce te pot ajuta sa iti dezvolti charisma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Al doilea atelier pe care ti l-am pregatit in luna noiembrie este axat pe comunicarea in public si tehnici de sustinere a unui discurs: Atelierul de Vorbire in public – Secretele unei prezentari de succes, din 14 Noiembrie. In cadrul atelierului vei intelege cum sa creezi discursuri care sa capteze atentia tuturor si vei invata cum sa transmiti un mesaj coerent si jovial.

Luand parte la atelierul BASMELE – calea de EXPLORARE A SINELUI, din 17 Noiembrie vei descoperi cum te poate ajuta basmul preferat sa te cunosti mai bine. Fie ca vorbim despre povesti clasice sau basme moderne, acestea sunt o cale de explorare a sinelui, a conflictelor, temerilor si viselor tale.

Continuam cu un curs interactiv Scoala pentru viata, din 19 Noiembrie, care iti ofera informatii despre o materie pe care nu ai invatat-o la scoala: cum iti poti imbunatati propria viata. Acest curs te ajuta sa fii mai constient(a) de alegerile pe care le faci, sa te preocupe putin mai mult calitatea vietii tale si modul in care poti contribui ca sa fii mai fericit(a) si sa te imprietenesti cu tine.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

La final de luna te asteptam la cursul despre LEGILE ABUNDENTEI: Filozofie pentru o viata implinita, din 24 Noiembrie. Ne-am obisnuit sa credem ca abundenta este un privilegiu rezervat doar celor norocosi. La acest atelier de dezvoltare personala vei fi surprins sa descoperi ca abundenta incepe ca o stare de spirit din interiorul fiintei tale.

Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile Fundatiei Calea Victoriei, inscrie-te la CONTACT@VICTORIEI.RO.

Citeste programul complet al lunii Noiembrie.

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri