Am pornit iarasi la scotocit de subiecte si purificat de idei pe lumeaemica. Am triat, am selectat si bineinteles ca am gasit unele topicuri care in mod sigur va vor starni interesul. Unele topicuri sunt raspunsuri propuse de voi, altele sunt intrebari carora oameni ca noi le-au raspuns. Acestea au facut ca lumeaemica sa devina o lume mai mare, o lume care sa ne includa si pe voi, si pe noi. Pe noi toti!

noemi a aruncat manusa: "Fie ca vorbim de o acceptare de job in care ne este jena sa spunem NU ofertei salariale, fie de o continuare a unei relatii doar de dragul obisnuintei... fie de o confruntare cu seful in care iti poti cere drepturile. Cati sunt cei care au destula personalitate de a spune NU atunci cand situatia o cere??" in topicul Puterea de a zice nu.

Tafi este o mamica care "peste cateva saptamani serbeaza cea de-a doua aniversare a copilului si pe care o asteapta revenirea in campul muncii" si care cere un sfat. Daca ai trecut printr-o experienta similara, o poti impartasi aici.

Este ceaiul verde un bun aliat in curele de slabire?, intreaba RAQUEL . Daca ai descoperit raspunsul si doresti sa-l impartasesti si celorlalti, participa si tu la acest topic pe lumeaemica.

Dragosiri IRInel este cel care ne invata importanta unei clipe:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Principiile de bază ale mașinii CNC Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Ei au facut ca lumeaemica sa devina mare. Tu cum ai reusit sa faci asta?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri