9 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 311 share-uri

Vreau pe cineva care ma poate ierta pentru fiecare cearta. Pe cineva care are nevoie de mine in viata lui. Pe cineva care ma poate face sa alerg pe acel drum care nu se termina niciodata, construit din incredere si rabdare. Pe cineva care sa ma priveasca in ochi si sa se conecteze cu sufletul meu.

O emotionanta scrisoare deschisa a fost publicata recent de Anisha Joshi , editor lifehack.org. Autoarea adreseaza cele mai frumoase cuvinte catre viitorul ei iubit, expunand in acelasi timp modul in care vede dragoste si il percepe pe cel iubit si descriind asteptarile sale de la o viitoare relatie de dragoste. Va invitam sa cititi scrisoarea Anishei de pe lifehack.org, pe care am tradus-o aproape integral:

Scrisoare catre viitorul meu iubit

via www.lifehack.org

Dragul meu viitor iubit,

Foto: Suflete pereche, coenxiune @Shutterstock

Am avut partea mea de iubiri imature si de sentimente dureroase de inima franta care le-au urmat. Uitandu-ma acum inapoi, simt ca am crescut. Imi stiu prioritatile in viata. Ma cunosc pe mine insami si sunt nebuneste, pasional si profund indragostita de mine.

In acest moment, nu imi doresc pe cineva. Nu vreau sa fac caz in fata prietenilor mei caci am deja o viata extraordinara. Insa intr-o buna zi, in viitorul meu, o sa am nevoie de cineva. De cineva care sa ma completeze si sa ma complimenteze. De cineva care sa aiba incredere in mine. De cineva care sa ma inteleaga. De cineva care sa fie fel de puternic precum vantul ca sa lupte pentru mine. De cineva care sa fie la fel de bland precum briza ca sa ma calmeze. De cineva care sa fie pur si simplu langa mine, fara sa sopteasca cuvinte, cu promisiunea nespusa de a avea cele mai bune conversatii in tacere. De cineva caruia sa-i pot impartasi durerile mele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Vei fi tu cel care ramane?

Vreau pe cineva care ma poate ierta pentru fiecare cearta. Pe cineva care are nevoie de mine in viata lui. Pe cineva care ma poate face sa alerg pe acel drum care nu se termina niciodata, drum care este construit din incredere si rabdare, care are doar dragoste si nazuinta de a fi cel mai bun pentru ceea ce este mai bun.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare ►►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri