14 adevaruri despre dragostea adevarata

12:05, 26 Mai 2015 publicat în Lifestyle58 share-uri

Danielle Grossman, terapeut pe probleme matrimoniale, ne prezinte cele 14 adevaruri ale iubirii romantice adevarate:

10. Adevarul intr-o relatie nu inseamna a comunica partenerului tau orice gand sau sentiment si a cauza durere inutila; adevarul intr-o relatie inseamna ca ambii parteneri se simt in siguranta sa fie deschisi si sinceri in privinta a orice pare important sa fie impartasit.

11. Cand exista respect si spatiu pentru adevarul fiecarei persoane, nu trebuie sa ascunzi adevarul de teama ca celalalt va deveni rautacios, te va contrazice, iti va invalida gandurile si sentimentele sau ca va spune in mod intentionat lucruri pentru a te rani sau abuza.

Citeste si:
Pentru femei: 10 adevăruri despre iubire pe care le înveți într-o...
Pentru femei: 10 adevăruri...

12. O relatie unde adevarul poate iesi la suprafata in siguranta va provoca si va sprijini ambii parteneri inspre a creste constientizarea si conectarea cu spectrul propriului adevar.

13. Odata ce tu si partenerul tau romantic v-ati angajat sa fiti fideli voua insiva si construiti o relatie care sprijina adevarul, doar timpul va spune daca este dragoste adevarata.

Citeste si:
Dr. Helen Fisher – cercetatoarea iubirii: Secretele MAMEI NATURA...
Dr. Helen Fisher –...

14. Daca este dragoste romantica adevarata, aceasta va rezista in timp, se va dezvolta si va evolua continuand sa sprijine adevarul, integrand orice ar aparea in ansamblul sau.

Sursa: http://psychcentral.com


Foto homepage: carte, dragoste via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri