Am descoperit si aici, pe forumul lumeaemica, oameni prietenosi, dornici sa ajute cu un sfat sau sa ne infrumuseteze printr-un zambet viata de zi de zi. Ne-am convins ca lumea nu e deloc mica, dupa cum se spune. Am regasit aici unul dintre cititorii nostri si ne-am dorit sa fim cat mai multi.

Vrei sa va descretiti fruntile sau sa le descretiti pe ale altora? Citeste urmatorul banc pe forumul lumeaemica sau posteaza la randul rau altele: "Un macelar vede in magazinul sau un caine cu o bancnota de 10$ si un bilet pe care scria "10 antricoate de miel, va rog". Amuzat de situatie ia banii, pune antricoatele intr-o punga, in gura cainelui,si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum se opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se asaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca.

Macelarul il urmeaza perplex.Dupa un timp, cainele se asaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul 'stop', iar macelarul il urmeaza afara.Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare.Se intoarce pe alee, mai face o cursa si latra catre usa. Si latra, si latra. Niciun raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa.Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele.Macelarul incepe sa strige la tip 'ce dracului faci mai?' cainele asta e un geniu....!!! Stapanul ii raspunde " geniu pe dracu......e a doua oara pe saptamana asta cand isi uita cheia".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Va asteptam si pe voi cu drag si zambete pe lumeaemica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri