Esti curioasa sa aflii ce se intampla la nivelul organismului atunci cand mori? Iata cele mai interesante lucruri.

Corpul tau se intareste si se raceste

Atrofierea muschilor in momentul decesului are loc datorita trifostatului de andenozina, un component chimic din interiorul muschilor care ajuta la relaxarea fibrelor musculare dupa ce are loc contractarea acestora. Cand se opreste respiratia, celulele nu mai produc trifostatul de andenosina, iar muschii se atrofiaza.

Este posibil sa elimini lichidele care ti-au ramas in corp

In momentul in care se inregistreaza decesul, organismul se relaxeaza si totodata si sfincterul acest luru insemnand ca pot fi pierderi de urina ceea ce este absolut normal.

Pielea devine stravezie

Pentru ca inima se opreste si sangele inceteaza sa mai fie pompat in tot organismul, pielea isi pierde culoarea, devine stravezie si cu un aspect uscat.

Bacteriile intestinale se raspandesc in tot corpul

Cu siguranta stii ca atunci cand un om moare corpul acestuia capata un miros specific si greu de suportat. Acest lucru se datoreaza bacteriilor intestinale ce se raspandesc in tot corpul si se extind in toate vasele de sange in momentul in care corpul inceteaza sa mai functioneze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

foto prima pagina: cadavru la morga, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri