Esti curioasa sa aflii ce se intampla la nivelul organismului atunci cand mori? Iata cele mai interesante lucruri.

Organismul uman nu inceteaza niciodata sa ne surprinda cu secretele lui inca din clipa in care ne nastem si pana cand trecem in lumea de dincolo.

Tinzi sa crezi ca pe parcursul vietii esti constienta de tot ceea ce se intampla cu corpul tau, dar am sa iti spun ca nu stii nici pe departe toate lucrurile care se intampla dincolo de "invelisul extern", asa ca ce spui despre ceea ce se intampla cu tine dupa ce mori?

Cu siguranta te-ai gandit de foarte multe ori si chiar ai incercat sa intelegi ce se intampla cu sufletul tau. Unde ajunge, cu cine se intalneste, cat mai sta pe pamant si cum e dincolo de ceruri?

foto: cadavru acoperit, shutterstock

La aceste intrebari nimeni nu are un raspuns, dar in ceea ce priveste modificarile corpului dupa deces lucrurile sunt destul de interesante.

Ce modificari au loc la nivelul organismului in momentul in care inceteaza sa mai functioneze?

Ridurile dispar imediat

In momentul in care corpul tau inceteaza sa mai functioneze, toti muschii se detensioneaza, asa ca nimic nu va mai trage de pielea ta si aceasta va fi total lipsita de riduri. Pe acelasi principiu actioneaza si botoxul: amorteste muschii fetei si ii impiedica sa mai traga de piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Poti scoate inca anumite sunete

In momentul in care mori iti ramane aer in plamani ceea ce inseamna ca daca cineva te apasa pe piept sau te misca poti scoate anumite sunete care sa semene cu un sughit, un ragait, un geamat sau orice altceva.

Parul si unghiile par sa creasca in continuare

In momentul in care corpul tau este lipsit de viata, pielea se retrage usor pentru ca toate lichidele se elimina si pielea trece prin procesul de asa-numita "stafidire". Pentru ca foliculii pilosi si cuticulele se retrag, poti avea impresia ca unghiile si parul au crescut intre timp, dar acest lucru nu este adevarat.

Parti din corpul tau inca traiesc

In momentul in care respiratia ta se opreste si inima inceteaza sa mai bata, celelalte organe incep sa cedeze si ele rand pe rand, insa nu toate in acelasi timp pentru ca organismul functioneaza in asa fel incat sa permita resuscitarea daca aceasta se mai poate realiza.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In cazul in care se poate vorbi despre donarea organelor, organismul este construit in asa fel incat organele sanatoase se pot preleva timp de 15 ore de la inregistrarea decesului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri