12:03, 27 Martie 2015 publicat în Lifestyle

CashOUT se poate lauda de astazi cu un nou aspect, special conceput pentru toti cei care iubesc cumparaturile online!

Incepand de saptamana aceasta, CashOUT se poate lauda cu un nou aspect, special conceput si gandit pentru toti cei care iubesc sa efectueze cumparaturi online.

Ce trebuie sa stii despre noul CashOUT si ce ne ofera el DIFERIT?

Citeste si:
Ziua Internațională a Pământului: 56% dintre români își propun să...
Ziua Internațională a...
  • Cele mai bune oferte din magazinele partenere sunt prezente acum intr-un format vizual mult mai prietenos.
  • Vei avea acces rapid pentru vizualizarea sumarului de cont de pe orice pagina din CashOUT (sus in coltul din dreapta). Totodata, te vei bucura de un format distinctiv pentru toate cashback-urile inregistrate (in pagina contului tau)
  • In Sectiunea de Intrebari frecvente sunt concentrate toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti cum functioneaza CashOUT.
  • Vei regasi meniul intr-un noua formula, pozitionat vertical si structurat pe interesele tale de cumparare: moda, carti, electronice, cosmetice etc.
  • Inedit este si faptul ca in fiecare categorie vei gasi Produse Recomandate de la magazinele partenere. In plus, pentru fiecare produs apare suma cashback-ului de care beneficiezi la achizitionarea prin CashOUT

CashOUT este site-ul care iti ofera bani inapoi la cumparaturile online. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, iar pentru fiecare comanda plasata in magazinele partenere vei primi bani inapoi sub forma de cashback. Cumparaturile online le faci la fel ca si pana acum, fara sa platesti costuri suplimentare. De asemenea, poti opta pentru orice metoda de plata disponibila in magazin, astfel ca vei inregistra cashback chiar si pentru comenzile platite ramburs.

Suna interesant? Intra sa vezi toate noutatile si incepe cumparaturile prin CashOUT! Spor la shopping!

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri