CashOUT se poate lauda de astazi cu un nou aspect, special conceput pentru toti cei care iubesc cumparaturile online!

Incepand de saptamana aceasta, CashOUT se poate lauda cu un nou aspect, special conceput si gandit pentru toti cei care iubesc sa efectueze cumparaturi online.

Ce trebuie sa stii despre noul CashOUT si ce ne ofera el DIFERIT?

  • Cele mai bune oferte din magazinele partenere sunt prezente acum intr-un format vizual mult mai prietenos.
  • Vei avea acces rapid pentru vizualizarea sumarului de cont de pe orice pagina din CashOUT (sus in coltul din dreapta). Totodata, te vei bucura de un format distinctiv pentru toate cashback-urile inregistrate (in pagina contului tau)
  • In Sectiunea de Intrebari frecvente sunt concentrate toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti cum functioneaza CashOUT.
  • Vei regasi meniul intr-un noua formula, pozitionat vertical si structurat pe interesele tale de cumparare: moda, carti, electronice, cosmetice etc.
  • Inedit este si faptul ca in fiecare categorie vei gasi Produse Recomandate de la magazinele partenere. In plus, pentru fiecare produs apare suma cashback-ului de care beneficiezi la achizitionarea prin CashOUT

CashOUT este site-ul care iti ofera bani inapoi la cumparaturile online. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, iar pentru fiecare comanda plasata in magazinele partenere vei primi bani inapoi sub forma de cashback. Cumparaturile online le faci la fel ca si pana acum, fara sa platesti costuri suplimentare. De asemenea, poti opta pentru orice metoda de plata disponibila in magazin, astfel ca vei inregistra cashback chiar si pentru comenzile platite ramburs.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Suna interesant? Intra sa vezi toate noutatile si incepe cumparaturile prin CashOUT! Spor la shopping!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri