10 Martie 2015 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Martie este luna cand celebram femeile. Iata de ce, in data de 6 martie, vedete, jurnalisti si oameni de opinie si-au dat intalnire la The Grand Avenue-JW Marriott, pentru a celebra creativitatea, puterea si eleganta feminina, printr-un omagiu inchinat celor mai influente si iconice femei, despre care putem spune, fara exagerare, ca au facut istorie.

Evenimentul WOMEN IN TIME a fost unul cu totul si cu totul special pentru ca el a fost dedicat unor femei exceptionale despre care prea rar auzim ca se vorbeste, dar care au marcat istoria. Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad au fost cele 6 potretre feminine, fascinante, pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.

Dna. Adina Nanu - profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX – XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole, a fost la randul sau o prezenta valoroasa la un eveniment de acest tip. Specialista a vorbit publicului despre performantele femeilor artiste din Romania si despre faptul ca valoarea si numele acestora trebuie redescoperite. Adina Nanu ne-a purtat realmente intr-o incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

In imagine, Dna. Adina Nanu vorbind despre femei care au marcat istoria artei prin personalitate, stil si talent

Un elogiu adus MUZELOR AVANGARDISTE

Personalitatile feminine elogiate au fost muze, tastemakers, militante, colectionare de arta sau scriitoare si in personalitatea fiecareia regasim latura fortei unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar si asumare, responsabilitate si eleganta cladita pe paradoxul: clasic versus exotic

Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi si ramanand in the limelight.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Evenimentul a fost prezentat de incantatoarea Sonia Argint Ionescu. Styling-ul manechinelor care decorau ambianta de la The Grand Avenue-JW Marriott a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numeroase vedete: Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.

Descopera-le pe Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad >>>

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri