12:03, 10 Martie 2015 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Martie este luna cand celebram femeile. Iata de ce, in data de 6 martie, vedete, jurnalisti si oameni de opinie si-au dat intalnire la The Grand Avenue-JW Marriott, pentru a celebra creativitatea, puterea si eleganta feminina, printr-un omagiu inchinat celor mai influente si iconice femei, despre care putem spune, fara exagerare, ca au facut istorie.

Evenimentul WOMEN IN TIME a fost unul cu totul si cu totul special pentru ca el a fost dedicat unor femei exceptionale despre care prea rar auzim ca se vorbeste, dar care au marcat istoria. Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad au fost cele 6 potretre feminine, fascinante, pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.

Dna. Adina Nanu - profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX – XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole, a fost la randul sau o prezenta valoroasa la un eveniment de acest tip. Specialista a vorbit publicului despre performantele femeilor artiste din Romania si despre faptul ca valoarea si numele acestora trebuie redescoperite. Adina Nanu ne-a purtat realmente intr-o incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Citeste si:
În luna prevenției cancerului mamar, pentru fiecare mamografie...
În luna prevenției cancerului...

In imagine, Dna. Adina Nanu vorbind despre femei care au marcat istoria artei prin personalitate, stil si talent

Un elogiu adus MUZELOR AVANGARDISTE

Personalitatile feminine elogiate au fost muze, tastemakers, militante, colectionare de arta sau scriitoare si in personalitatea fiecareia regasim latura fortei unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar si asumare, responsabilitate si eleganta cladita pe paradoxul: clasic versus exotic

Citeste si:
Interviu cu Tatiana Ernuțeanu: despre poezie și dragoste în 2020 cu...
Interviu cu Tatiana...

Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi si ramanand in the limelight.

Evenimentul a fost prezentat de incantatoarea Sonia Argint Ionescu. Styling-ul manechinelor care decorau ambianta de la The Grand Avenue-JW Marriott a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numeroase vedete: Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.

Descopera-le pe Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri