Ai observant vreodata ca intre ciclul tau menstrual si fazele lunii exista o legatura magica? Ciclul lunii are 29,5 zile, de la luna in crestere, pana la faza de luna plina si apoi descrestere, pana la luna noua, cand incepe sa creasca din nou.

Menstruatia pe timp de LUNA IN CRESTERE

Luna in crestere reprezinta noul inceput! Acum noi idei isi fac simtita prezenta, noi experiente si noi exenimente care te vor imbogati, te provoaca.

Foto: Shutterstock.com; luna in crestere

Energia menstruatiei pe Luna in crestere se refera la grija fata de tine insati. Este timpul sa inveti, sa te gandesti mai mult la tine si sa iti oferi deschiderea pentru a primi intelepciune. Este un moment pe care il poti folosi pentru a te gandi la planuri de viitor.

Foto: Shutterstock.com; femeie frumoasa, femeie

  • Zeita care este asociata acestei perioade este Persefona, ea este pazitoarea Menstruatiei pe timp de Luna in Crestere.

Tu pe ce faza a lunii menstruezi?


Recomandari:
1. Urmareste-ti ciclul menstrual si observa cum se coordoneaza acesta cu fazele lunii.
2. Onoreaza-ti ciclul menstrual considera ca aceasta este o minune care semnifica conexiunea ta cu Mama Planeta si cu tot Universul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri