Ai observant vreodata ca intre ciclul tau menstrual si fazele lunii exista o legatura magica? Ciclul lunii are 29,5 zile, de la luna in crestere, pana la faza de luna plina si apoi descrestere, pana la luna noua, cand incepe sa creasca din nou.

Menstruatie pe timp de LUNA IN DESCRESTERE

Luna in descrestere reprezinta maturitatea si culesul. Luna ne reaminteste ca este timpul sa fim perseverente pentru a face ca viziunile si dorintele noastre sa devina realitate.

Foto: Shutterstock.com; luna in descrestere; luna

Energia menstruatiei pe timp de luna in descrestere semnifica ca este timpul sa imbratisezi energia infloritoare a Lunii Pline pentru a-ti transforma visele in realitate. E nevoie de ambitie si perseverenta si de asemenea, de munca. Dar este vremea cand poti sa culegi roadele daca te lasi purtata de aceste semnale ale lunii.

  • Zeita acestei perioade este Demetra, zeita care simbolizeaza ciclurile vietii pe pamant, lasand ca fructele si legumele sa se coaca pe timp de recolta, pregatind urmatorul ciclu.

Foto: Shutterstock.com; femeie, pamant, zeita, Demetra

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri