Luna Plina in Fecioara 5 MARTIE 2015: FORTA EMOTIONALA DE CARE AVEM NEVOIE CA SA DEPASIM RANILE EMOTIONALE

Este un moment spectaculos din punct de vedere astrologic si datorita pozitionarii lui Pluto in Capricorn si al lui Chiron care tranziteaza Zodia Pesti. Acestea simbolizeaza potentialul pe care il avem de a ne vindeca.
Vom primi o noua forta emotionala care ne va ajuta sa depasim provocarile momentului. De asemenea, aceasta Luna Plina in Fecioara ne ajuta sa stabilim mult mai usor prioritatile.

Trebuie sa ne pastram rabdarea si deschiderea, caci lucrurile se aranjeaza in cel mai bun mod cu putinta, intotdeauna. Avem oportunitatea sa fim mai putin critici fata de noi si fata de ceilalti, ceea ce ne permite si aceasta liniste interioara si rabdarea. Trebuie sa invatam compasiunea si iertarea si sa privim cu detasare si realism evenimentele ce se peterec.

In aceasta conjunctura astrala, Venus in Berbec are de asemenea un cuvant greu de spus, astfel incat este posibil sa apara chiar acum, oameni dispusi sa ne ajute sa depasim momente grele, toate acestea intamplandu-se fara efort, ca prin minune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Tineti minte ca in orice moment mai dificil, in timp ce greutatile par a fi foarte intense si coplesitoare, apare intotdeauna un suport magic pentru ca totul este interconectat.

Tranzitia lui Jupiter retrograd prin Zodia Leului in corelatie cu Luna Plina in Fecioara si Pluto in Capricorn sugereaza creativitatea, faptul idei marete pot rasari in mintile noastre, mai cu seama ale celor deschisi sa le primeasca.

Lasati lucrurile sa se manifeste fara frustrare si fara a simti nevoia ajustarilor, conectandu-va la energia armonioasa a Universului. Aveti incredere ca ceea ce este benefic pentru voi, va fi atras si se va manifesta in viata voastra. Aceasta este lectia Lunii Pline din data de 5 Martie 2015 pentru noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri