Justice Schanfarber, consilier in relatii si probleme matrimoniale, ne dezvaluie DE CE

Daca consideri ca esti prezent fata de sotia ta, incearca sa o asculti. Mintea ta hoinareste? Observa. Cand te uiti la ea, cat de in adancime o vezi? Uita-te iar, uita-te mai adanc. Uita-te in ochii ei si uita-te mai mult decat de obicei, mai mult decat este confortabil. Daca te intreaba ce faci, spune-i: “Privesc inauntrul tau. Vrea sa te vad in profunzime. Sunt curios in privinta a cine esti. Dupa toti acesti atatia ani, tot vreau sa stiu cine esti in fiecare zi.” Spune-i ce observi, moment cu moment.

Foto: Cuplu indragostit, Shutterstock

Insa esti ocupat. Nu ai timp pentru asta. Ce-ai zice de 5 minute? 5 minute in fiecare zi. Iti iei angajamentul pentru a face asta? Nu vorbesc de cine extravagante sau iesiri in oras (desi si acestea sunt ok de asemenea). Vorbesc de 5 minute in fiecare zi pentru a fi complet prezent fata de femeia cu care iti imparti viata. Sa fii complet deschis – sa auzi si sa vezi fara sa judeci. Vei face asta? Pariez ca odata ce incepi, odata ce vei prinde gustul, nu vei vrea sa te mai opresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Nota: Dinamica genului subliniata in textul de mai sus este reversibila. Se aplica ambelor genuri!

Autor: Justice Schanfarber. Ii puteti viziona blogul AICI: ww.justiceschanfarber.com

Sursa: https://goodmenproject.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri