4 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Suflet pereche sau partener de viata? Descopera care sunt cele 10 elemente ale unui suflet pereche in viziunea lui Carmen Harra!

6. Voi doi "impotriva lumii".

Sufletele pereche vad adesea relatia lor ca fiind “noi impotriva lumii”. Legatura dintre ei este atat de puternica si profunda incat cei doi sunt dispusi sa accepte orice provocare a vietii atata timp cat langa ei se afla sufletul lor pereche. Relatiile dintre sufletele pereche se intemeiaza mai presus de toate pe compromis si unitate.

7. Sunteti inseparabili din punct de vedere mental.

Sufletele pereche au adesea o conexiune mentala similara celei care exista intre gemeni. S-ar putea sa formezi numarul pentru a-l suna pe celalalt in acelasi timp cu el. Chiar daca viata va poate tine departe unul de celalalt cateodata, mintile voastre vor fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda daca sunteti sufletele pereche.

8. Te simti protejata si in siguranta.

Indiferent de genul partenerului, el/ ea ar trebui intotdeauna sa te faca sa te simti in siguranta si protejata. Chiar daca esti barbat, da, femeia pe care o iubesti ar trebui sa te faca sa te simti la randul tau protejat. Este ca si cum ai avea alaturi de tine un inger pazitor. Chiar daca o face in mod constient sau subconstient, o persoana care se joaca cu ceea ce te face sa te simti in nesiguranta nu este sufletul tau pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

9. Nu iti poti imagina viata fara el.

Un suflet pereche nu este cineva de langa care sa poti pleca atat de usor. Este o persoana fara de care nu iti poti imagina viata, o persoana care merita sa-i ramai fidela si pentru care merita sa lupti.

10. Va priviti in ochi reciproc.

Sufletele pereche au tendinta de a se uita unul in ochii celuilalt atunci cand vorbesc mai des decat o fac cuplurile obisnuite. Este o consecinta care vine in mod natural datorita conexiunii puternic inradacinate dintre ei. A privi drept in ochii unei persoane cand vorbeste denota un nivel inalt de confort si incredere.

Sursa: www.huffingtonpost.com

Foto int: cuplu, magie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri