Yin este elementul pasiv, Yang este elementul activ. Unul este principiul binelui, celalalt este principiul raului. Impreuna, scriu destinul si personalitatea fiecarei persoane in parte, influentand actiunile fiecarei persoane in parte. Daca vrei sa afli care este principiul care detine intaietatea asupra personalitatii tale, numerologia te invata cum. Procedeul de calculare a elementului Yin si Yang se numara poate printre cele mai simple procedee numerologice.

Pe plan spiritual, Yang se traduce prin autoritate, dorinta de a se impune cu orice pret si dorinta de control a destinului. Aspectele negative pe care le aduce acest semn sunt cruzimea, nedreptatea, furia si spiritul contradictoriu, iar cele pozitive sunt increderea in sine, optimismul, vointa de fier si ambitia.

In cazul in care in numele tau predomina literele Yin inseamna ca in personalitatea ta elementul puternic este cel feminin. Nu iti place sa iesi in evidenta intr-un mod ostentativ pentru ca esti o fire mai discreta si retrasa. Esti sensibila la durerile celorlalti si iti place sa vii in ajutorul celor care au nevoie. In numele prieteniei si a iubirii pentru semeni, esti dispusa sa lasi mult de la tine.Orgoliul tau este insa imens, iar daca cineva te-a calcat pe coada, nu o dai uitarii acest sacrilegiu nici pana la sfarsitul zilelor tale. Te caracterizeaza diplomatia si spiritul conciliant si nu o sa te razbuni pentru ca nu iti sta in caracter. Ce o sa faci insa si poate fi mai rau de atat? Nu o sa ierti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In exces, elementul Yin duce la emotivitate si dificultati in comunicare. Aspectele negative pe care le aduce acest semn sunt: dependenta, lipsa de spontaneitate, tendinta de a fi dominat, sensibilitatea exagerata, iar cele pozitive sunt: un instinct puternic dezvoltat, atasament, putere de sacrificiu, calm, spirit de creativitate.

Daca literele Yin si Yang din care este alcatuit numele tau sunt in numar egal atunci elementele tale fundamentale se afla in balanta, gasindu-si armonia perfecta. Esti o personalitate echilibrata, stii cand este momentul sa-si scoti ghearele si sa preiei controlul situatiei, dar si cand sa scoti la iveala partea feminina si delicata din tine. Sursa echilibrului tau nu se gaseste neaparat in ceilalti, ci in interiorul tau. Preferi linistea, insa ai si momentele tale de exuberanta. Esti inzestrata cu multa energie, insa ai si momentele tale de pasivitate maxima. Seduci prin farmecul tau candid, insa te impui prin prestanta si autoritate.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri