Yin este elementul pasiv, Yang este elementul activ. Unul este principiul binelui, celalalt este principiul raului. Impreuna, scriu destinul si personalitatea fiecarei persoane in parte, influentand actiunile fiecarei persoane in parte. Daca vrei sa afli care este principiul care detine intaietatea asupra personalitatii tale, numerologia te invata cum. Procedeul de calculare a elementului Yin si Yang se numara poate printre cele mai simple procedee numerologice.
Ai vrut vreodata sa fii altfel decat esti? Esti impulsiva, insa ti-ai dorit dintotdeauna sa fii o persoana calma? Esti o visatoare, insa ai da orice sa fi o persoana realista? Ai facut tot ce era posibil pentru a te schimba, insa pur si simplu ai ajuns la concluzia ca peste anumite trasaturi de caracter chiar nu se poate trece? Ca te lupti in van cu tine insati?

Fara sa fie nevoie de o explicatie paranormala, stii ca acesta este felul tau de a fi... Sa insemne ceva acest lucru? Inseamna ca pe plan spiritual, influenta semnului Yin este mai puternica decat a semnului Yang. Sau invers.

In numerologie, numele constituie un element magic, a carui influenta este resimtita pe tot parcursul vietii. La randul lor, literele din care sunt alcatuite numele poarta cu ele valente pozitive si negative. In traditia chinezeasca, Yin si Yang sunt doua simple principii complementare, unul simbolizand elementul feminin asociat noptii, apei si pamantului (Yin) si celalalt reprezentand elementul masculin asociat luminozitatii, focului si vantului (Yang). Yin este elementul pasiv, Yang este elementul activ. Unul este principiul binelui, celalalt este principiul raului. Impreuna, scriu destinul si personalitatea fiecarei persoane in parte, influentand actiunile acesteia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Daca vrei sa afli care este principiul care detine intaietatea asupra personalitatii tale, numerologia te invata cum. Procedeul de calculare a elementului Yin si Yang se numara poate printre cele mai simple procedee numerologice. Iata cum: din numele tau intreg (nume si prenume) se numara literele cu valoare feminina Yan, adica b, k, t si literele cu valoare masculina Yang, adica a, j, s. Daca sunt mai multe litere masculine decat feminine, inseamna ca esti predominant Yang. Daca prevaleaza literele feminine, inseamna ca personalitatea ta se afla sub semnul lui Yin. Acum ca ai aflat care este elementul tau dominant, descopera si semnificatia acestuia:

Daca in numele tau predomina literele Yang mai mult ca sigur ca esti o fire activa ce simte in permanenta dorinta de schimbare. Esti o buna organizatoare, iti iesi repede din fire, ai reale aptitudini de lider si te faci cu usurinta remarcata in orice situatie si indeosebi in cele critice. Esti atat criticata, cat si admirata si invidiata.Esti o personalitate puternica ce are tendinta de a-i domina pe cei din jur.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri