O povestioara extraordinara despre puterea unui gest si despre cum lucrurile mici pot face diferenta in viata unui om!

L-a intrebat: “Ce ai facut astazi de esti asa de fericit?”

El i-a raspuns: “Am luat pranzul cu Dumnezeu.”. Si, inainte ca mama sa sa ii poata raspunda, el a adaugat. “Stii ce? Are cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreodata!”

Foto: Zambet, bucurie via Shutterstock

Intre timp, batrana, de asemenea radiind de bucurie, s-a intors acasa la ea. Fiul ei era uluit de expresia de pace de pe fata ei; si a intrebat: “Mama, ce ai facut astazi de esti asa de fericita?”

Ea a raspuns: “Am mancat prajituri in parc cu Dumnezeu. Si, inainte ca fiul ei sa-i poata raspunda ceva, ea a adaugat: “Stii, e mult mai tanar decat m-as fi asteptat.”

Subestimam prea des puterea unei atingeri, a unui zambet, a unui cuvant bun, a puterii de a asculta, a unui compliment sincer sau a unui gest mic aratand ca ne pasa. Si toate au potentialul de a face ziua cuiva speciala sau chiar de a schimba viata cuiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Nu stim cum arata Dumnezeu. Oamenii vin in vietile noastre pentru un motiv, pentru o zi, pentru un anotimp, pentru o viata intreaga. Imbratisati-i pe toti la fel. Deschideti-va ochii si inimile… nu se stie niciodata cand si unde veti intalni divinul…

Foto 2, pagina 1: Imbratisare, Dragoste via Shutterstock

Autor: Anonim


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri