6 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 74 share-uri

Atunci cand vine pe lume, copilul mosteneste o matrice a destinului sau, un fel de harta - cuprinzand avertismente, dar si oportunitati - care nu este obligatoriu sa se manifeste. Depinde de noi si numai de noi sa transformam matricea informationala mostenita. / mostenirea spirituala

de Alina Albert, expert Garbo

Revista Normal despre paranormal

 _________________________________

Labirintul evolutiei spirituale... pe ramuri de familie...

Multora le vine foarte greu sa accepte determinarea spirituala. Asa cum exista determinarea energetica, de ce nu am admite-o si pe aceasta!? Am ochii verzi, sunt miniona (1,62), par saten-roscat si pielea alb-pistruiata pentru ca genele stramosilor mei asa s-au manifestat. Este cat se poate de limpede pentru mine de ce nu pot arata ca o mulatra. De ce nu ar fi la fel de limpede si faptul ca, pe langa aceasta zestre fizica am mostenit si o matrice spirituala!? Un bagaj informational de baza, pe fundatia caruia ne construim propria existenta!? Am observat cu ochiul liber mai multe generatii ale aceleiasi familii: strabunica plinuta, bunica la fel, mama grasa bine, (stra)nepoata cu obezitate morbida... oare, nu cumva, un prost obicei alimentar perpetuat generatii la rand, devine un bagaj genetic si energetic distructiv?

Foto: energie, aura via Shutterstock

Plecand de la aceste premise, luam alt caz:

Bunica - multe avorturi, moare de tumora uterina gigant; mama - nu asa multe avorturi, dar face complicatii uterine; fiica - la primul avort intra in moarte clinica, isi revine, dar nu mai poate face copii.

***

Alt exemplu:

Strabunicul arendas lucra la un turc instarit. Face ce face, il fura pe turc pana cand il aduce in sapa de lemn si ii ia si nevasta. Turcul, bolnav si falit il blesteama sa i se usuce mana si sufletul de "ghiaur". Bunicul moare pe front, cu bratul smuls de o ghiulea. Fiul are un accident la moara si isi pierde patru degete ale mainii drepte. (in legea veche a musulmanilor, li se taia mana celor care erau prinsi furand). Nu-i asa ca este uimitor?

***
Altul:

La 41 de ani, bunicului i se confisca toata averea de catre comunisti. Nepotul, la aceeasi varsta, isi pierde toata averea.

***
O femeie isi insala sotul. Acesta divorteaza de ea. Aveau doi copii. Cand baiatul cel mare implineste tot atatia ani cati avea tatal sau in momentul in care a cunoscut-o pe mama infidela, prietena lui il insala cu cel mai bun prieten. Sa fie oare intamplator!? Ce bolovani poarta in bagajul sau spiritual tatal de a nimerit asa o femeie? Si ce mostenire i-a transmis fiului!?

Foto homepage: energie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri