12:11, 4 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 214 share-uri

Afla cine esti cu adevarat folosind puterea imaginatiei tale. Descopera un test super interesant de psihologie relationala, care te va face sa visezi cu ochii deschisi!

TESTUL CERULUI: REZULTATE

Foto: Rasarit, Cer via Shutterstock

Daca ti-ai imaginat cerul DIMINEATA, probabil intr-o nuanta de bleu si cu un rasarit pe fundal… inseamna ca esti o persoana pozitiva, avand tendinta de a vedea partile bune ale oamenilor si ale realitatii. Te caracterizeaza optimismul, dar si dorinta de a fi in preajma oamenilor. Multi dintre cei care isi imagineaza cerul in ipostaza diminetii sunt perfectionisti. Totodata, iubesc simplitatea si sunt atrasi de minimalism.

Citeste si:
Cărțile din viața copiilor: patru titluri care le vor spori...
Cărțile din viața copiilor:...

Daca ti-ai imaginat cerul DUPA-AMIAZA, un cer specific zilei… atunci esti o persoana pragmatica, extravertita, inteligenta, cu abilitati mai mult practice decat artistice sau creative. De asemenea, ai o fire sociabila, deschisa si iti place sa te inconjori de oameni si prieteni.

Haideti sa analizam acum si detaliile imaginii cerului pe care l-ati proiectat mental:

Citeste si:
Testul Arborelui Genealogic: Din ce origini provii?
Testul Arborelui Genealogic:...

Daca cerul pe care ti l-ai imaginat este incarcat cu nori albi, pufosi – inseamna ca esti o persoana ambitioasa, care isi urmeaza visurile si telurile. Iti place sa descoperi viata si esti o persoana pasionala, dar si practica in acelasi timp. Iti doresti sa ai o viata fericita, implinita, plina de satisfactii. Esti hotarata sa faci ceva productiv din viata ta.

Daca pe cerul pe care ti l-ai imaginat sunt nori de ploaie, nori cenusii sau intunecati… atunci esti o persoana emotionala, sensibila, care trece usor de la o stare la alta si cade adeseori in capcana depresiei. Uneori te incearca sentimentul singuratatii.

Daca cerul pe care l-ai proiectat mental apar si stele… Ai o viziune unica si personala asupra lumii in care traiesti. Esti o persoana onesta, originala si nu poti tolera prostia, mediocritatea sau minciunile. Esti constienta de valoarea ta, insa ai momente in care nu ai suficient de multa incredere in tine, iar stima de sine este scazuta.

Daca pe cerul pe care ti l-ai imaginat sunt si pasari care zboara… atunci esti o persoana independenta, care tine enorm la libertatea sa. Iubesti calatoriile si ai darul de a influenta intr-un fel anume oamenii din jurul tau. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti si ai incredere in propria persoana. Esti un lider innascut si iti place sa fii apreciat si respectat de prieteni si familie. Iti place sa te simti util si de folos celor din jur.

Daca cerul pe care ti l-am imaginat era un cer gol, lipsit de nori/ stele/ pasari… probabil ca esti o persoana ancorata puternic in realitate, o persoana prea putin creativa sau imaginativa. Pentru tine, de cele mai multe ori, lucrurile sunt albe sau negre, fara a putea percepe si diferentele de nuanta.

Daca ti-ai imaginat ceva neobisnuit pe cer (oite, cartofi, OZN-uri etc :)) atunci esti o persoana spontana, vivace, cu simtul umorului si adorand sa faca haz de necaz.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri