7 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 15 share-uri

'Visul este precum o usa ascunsa catre cele mai profunde si secrete cotloane ale sufletului, deschizandu-se in acea noapte cosmica care era psihicul, inaintea unei constiinte egotice si care va ramane spirit indiferent de cat de mult s-ar extinde mintea egotica.' – Carl Jung

4. Mancarea in vis – Cunostinte

In lumea fizica, mancarea ne hraneste si ne energizeaza corpurile. In lumea visului, mancarea este o reprezentare a ingrijirii mintii noastre pe care o hranim cu mai multa cunoastere. Sa visezi mancare poate fi interpretat si ca mintii ii este „foame” de noi intelesuri si dezvoltare intelectuala.

5. Scoala in vis – Invatarea

Cand o scoala sau o sala de clasa ne apar in vis, sau apar vise cu privire la diverse aspecte ale invatarii, cum ar fi faptul ca dai un test inseamna ca viata noastra este marcata de un proces intens de invatare spirituala. Inseamna ca trebuie sa inveti ceva dintr-o situatie trecuta sau prezenta sau ca trebuie sa iti faci o auto-examinare serioasa a sinelui.

6. Nuditatea in vis – Onestitate si deschidere

Cand cineva iti apare gol in vis inseamna ca numite aspecte sau emotii ale vistorului sunt exprimate deschis, fara limitare, chiar pana in punctul in care visatorul se simte expus sau vulnerabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

7. Sexul in vis – Expresia sexualitatii, Unificarea, Creatia

Cand cineva viseaza un contact sexual, poate semnifica unificarea unor dorinte neconstientizate cu emotii si trairi constientizate. Sa visezi ca te afli intr-un act sexual inseamna de asemenea crearea unei noi relatii intime cu o anumita persoana sau chiar cu tine insuti. De multe ori, a visa ca faci sex cu cineva inseamna chiar exprimarea simbolica a unor dorinte intense.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri