Astrologii au studiat miscarea planetelor pe bolta cereasca si felul in care aceasta miscare ne poate influenta viata personala, starea de sanatate a organismului si parcursul profesional. Inainte de a intreprinde actiuni si activitati noi, ar trebui sa stim daca si astrele sunt de partea noastra, creand conjucturi favorabile punerii in aplicare a dorintelor si asteptarilor noastre. Iata asadar care sunt previziunile astrologice in ceea ce priveste anul 2009 conform horoscopului european:

Daca sunt singuri, vor trai o pasiune devastatoare. Daca sunt implicati intr-o relatie de cuplu stabila, peste noapte se vor hotari ca este timpul sa se casatoreasca. Daca se afla intr-un impas financiar, vor primi sume de bani exact de la persoane la care nu s-ar fi asteptat niciodata. Daca nu iubesc inca, o vor face din tot sufletul.

Balanta – Daca pana acum credeau ca nu o sa-si mai revina niciodata, cei nascuti in zodia Balanta vor constata ca in anul care vine sufletul lor, traumatizat de o fosta iubire, incepe,incet, incet sa se vindece. Treptat, in inima lor se infiripa speranta si dorinta de a lasa trecutul in spate. Si o vor face. In cele din urma isi vor regasi echilibrul interior.

O parte dintre acesti nativi, cei mai aventurosi, vor pleca in destinatii cat mai indepartate. Este foarte posibil sa se si stabileasca pe cu totul alte meleaguri decat cele natale. Vor simti ca locul lor este aici si tot aici isi vor gasi linistea sufleteasca. Pe plan profesional, pentru Balante, 2009 va fi un an incununat de succese marunte, insa extrem de importante pentru evolutia lor din urmatorii ani.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion -Daca lucrurile par a avea culoarea roz in primele luni ale anului 2009 si rozalie la jumatatatea anului pentru Scorpion, nu acelasi lucru ar putea fi spus si despre ultimele luni ale anului. In general, viata conjugala va fi una linistita, fericita si lipsita de evenimente mari la inceputul anului, insa spre sfarsitul anului, alinierea planetelor da nastere de conflicte grele care se pot incheia cu o despartire definitiva.

Daca te vei aventura in activitati riscante in care mizele sunt foarte inalte, te vei lovi de unele probleme de natura materiala. In ceea ce priveste starea de sanatate a organismului, problemele de sanatate te vor obliga sa iti intrerupi activitatea profesionala.

Sagetator - Pentru Sagetatori, 2009 este un an de bun augur in ceea ce priveste relatiile familiale si un an ideal pentru marirea familiei cu inca un membru. Acorda insa atentie si intentiilor tale profesionale chiar daca vei simti ca timpul tau liber se micsoreaza pe zi ce trece. Mai mult ca niciodata, vei avea nevoie de stimulare intelectuala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri